ابراهیم زاده.محمد
ارزیابی ریسک بهداشتی فلزات سرب و کادمیوم در ماهی سرخو (Bloch, 1790 Lutjanus erythropterus ) در بندر امام حسن
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
اسحاقی.محمد رضا
اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
اسداللهی.سیمین
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
اسدالهی.سیمین
اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1400]
اسدالهی.سیمین
اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکیشیمیایی و حسی مارگارین صبحانه
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
اهنگربهان.امیر
بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ب
برنجی.شیلا
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ت
تاجیک.فاطمه
سویق : مکمل غذایی فراسودمند، میراثی به جامانده از دوران کهن
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
توسلی کجانی.فرزانه
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ج
جعفری راد.سارا
کاربرد پروتئینهای هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبکها جهت غنیسازی مواد غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ح
حسینی.مروا
مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
خورشیدپور.بیژن
افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1400]
خورشیدپور.بیژن
اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
د
دل آشوب.مسعود
مروری بر کاربردهای گیاه دارویی هندوانه ابوجهل از طب سنتی تا صنایع غذایی
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ر
رجایی.پیمان
امکان سنجی استفاده از میکروکپسولهای آلژینات حاوی ویتامین D و بیفیدوباکتریوم لاکتیس جهت تهیه کره پروبیوتیک ویتامینه
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
رجایی.پیمان
مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
رشیدی نوده.حمید
بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ز
زاهدی اردکانی.فریبا
تکنولوژی اکستروژن و کاربردهای آن در صنایع غذایی: یک مقاله مروری
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
زورمند.ماندانا
تولید کره کم کالری
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
س
سالمی.فهیمه
سویق : مکمل غذایی فراسودمند، میراثی به جامانده از دوران کهن
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ض
ضیائی.مجتبی
مروری بر کاربردهای گیاه دارویی هندوانه ابوجهل از طب سنتی تا صنایع غذایی
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ع
عابدی اردکانی.فریبا
بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
غ
غفوری نام.زهرا
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ف
فرهنگ هولیقی.سمیه
غذای پایدار، محور اصلی توسعه
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ک
کریمی.ناصر
بررسی تاثیرحذف یونجه در جیرهغذایی برخصوصیات لاشه برههای پرواری نژاد افشاری
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
کمالی اردکانی.علی اکبر
بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
کیوانفر.لیلا
بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
م
محبوبی.زهرا
بررسی تاثیرحذف یونجه در جیرهغذایی برخصوصیات لاشه برههای پرواری نژاد افشاری
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
محمد قلی.عاطفه
بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ن
ناطق.لیلا
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
ناطق.لیلا
بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ناطق.لیلا
بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ناطق.لیلا
کاربرد پروتئینهای هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبکها جهت غنیسازی مواد غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ناطقی.لیلا
افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1400]
ناطقی.لیلا
بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1400]
ه
هاشمی روان.مهناز
تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1400]
هاشمی روان.مهناز
تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1400]
هاشمی روان.مهناز
امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
همتی نژاد.علی اکبر
سویق : مکمل غذایی فراسودمند، میراثی به جامانده از دوران کهن
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1400]