فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مطالعه خواص ضدمیکروبی پوشش نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره مبینا پویامنش حامد اهری سید امیر علی انوار گیتی کریم 10.30495/jfh.2020.1885319.1251 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغنهای حیوانی استان ایلام سهیلا غلامی گیلانی علیرضا طاهری غلامرضا غلامی گیلانی مهتاب شاهماری 10.30495/jfh.2020.1879716.1234 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - کاربرد روش جدید میکرواستخراج برای اندازهگیری آفتکشهای اورگانوفسفره در آبمیوه بهروش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا رزیتا فخیم رسولزاده محمدرضا افشار مقدم جلیل خندقی 10.30495/jfh.2020.1893265.1263 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن راحله فرهی آشتیانی سید شهرام شکرفروش حمیدرضا مرحوم قیصری سارا بصیری محمد هادی اسکندری 10.30495/jfh.2020.671113 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضهشده شهر تهران سحر عاطفی صدرینی عبدالله جمشیدی حسن جلال 10.30495/jfh.2020.1891310.1259 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - اثر اسانس لعلکوهستان بر ویژگیهای میکروبی همبرگر زهرا قربانی نفیسه زمین دار مهشید جلوان مریم گل آبادی 10.30495/jfh.2020.1882470.1239 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتریهای بیماریزای غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا علی طاهری مرتضی ضیاالدینی معصومه گهرام زئی 10.30495/jfh.2020.1885047.1250 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تأثیر ژل آلوئهورا بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کمچرب سروه روح زاده سمیرا بهرامیان 10.30495/jfh.2020.1874901.1224