ق

  • قربانلی.مه لقا بررسی اثر تنش شوری بر ویژگی‌های آنتی اکسیدانی در مراحل جوانه‌زنی، دانه رستی و نموی گیاه سویا (Glycine max L. cv DPX) [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1393]
  • قربانلی.مه لقا بررسی رشد و محتوای رنگیزه‌ها و پروتئین کل گیاه دارویی گزنه (Urtica dioica L.) در رژیم‌های مختلف آبی [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1393]
  • قربانلی.مه لقا مقایسه محتوای پرولین، گلایسین بتائین، قند محلول و فعالیت آنزیم‌‌های آنتی‌اکسیدانی دو گیاه‌هالوفیتSuaeda altissima Pall. و L. Frankenia hirsute در دو فصل مختلف [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1393]
  • قربانلی.مه لقا بررسی تغییرات فصلی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان درسه گونه گلسنگ Lecanora muralis (Schaerer)Rebenh.، Xanthoria parietina (L.)Th.fr. و Ramalina farinacea(L.)Ach. از منطقه مغان [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1393]
  • قربانلی.مه لقا بررسی اثر نفتالن استیک اسید (NAA) وآبسیزیک اسید (ABA) بر کیفیت و کمیت میوه توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva) و رقم پاروس (Fragaria ananassa cv. Paros) [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1393]
  • قربانلی.مه لقا بررسی اثر هورمون آبسیزیک اسید بر افزایش تحمل خشکی گیاه علفی رستاخیزی Sporobolus stapfianus Sporobolus pyramidalis در مقایسه با گیاه علفی و غیررستاخیزی [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1393]
  • قربانلی.مه لقا اثر تغییرات فصلی بر برخی فرایندهای فیزیولوژیکی گیاه صنوبر (Populus deltoides Marsh.) [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1393]
  • قربانلی.مه لقا تاثیر چرا بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی گونه‌های Stachys lavandulifolia Vahl. وStachys turcomanica Trautva. در استان خراسان شمالی [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1393]
  • قربانلی.مه لقا بررسی اثر تنش خشکی بر میزان پرولین، قندهای محلول و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی گیاه داروییL. Oenothera biennis [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1393]
  • قلی زاده.فاطمه ارزیابی نسبت مناسب ماسه، پوسته برنج و کمپوست قارچ بر صفات کیفی چمن قطعه‌ای [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1393]