قربانلی.مه لقا
بررسی اثر تنش شوری بر ویژگیهای آنتی اکسیدانی در مراحل جوانهزنی، دانه رستی و نموی گیاه سویا (Glycine max L. cv DPX)
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1393]
قربانلی.مه لقا
بررسی رشد و محتوای رنگیزهها و پروتئین کل گیاه دارویی گزنه (Urtica dioica L.) در رژیمهای مختلف آبی
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1393]
قربانلی.مه لقا
مقایسه محتوای پرولین، گلایسین بتائین، قند محلول و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی دو گیاههالوفیتSuaeda altissima Pall. و L. Frankenia hirsute در دو فصل مختلف
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1393]
قربانلی.مه لقا
بررسی تغییرات فصلی آنزیمهای آنتیاکسیدان درسه گونه گلسنگ Lecanora muralis (Schaerer)Rebenh.، Xanthoria parietina (L.)Th.fr. و Ramalina farinacea(L.)Ach. از منطقه مغان
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1393]
قربانلی.مه لقا
بررسی اثر نفتالن استیک اسید (NAA) وآبسیزیک اسید (ABA) بر کیفیت و کمیت میوه توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva) و رقم پاروس (Fragaria ananassa cv. Paros)
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1393]
قربانلی.مه لقا
بررسی اثر هورمون آبسیزیک اسید بر افزایش تحمل خشکی گیاه علفی رستاخیزی Sporobolus stapfianus Sporobolus pyramidalis در مقایسه با گیاه علفی و غیررستاخیزی
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1393]
قربانلی.مه لقا
اثر تغییرات فصلی بر برخی فرایندهای فیزیولوژیکی گیاه صنوبر (Populus deltoides Marsh.)
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1393]
قربانلی.مه لقا
تاثیر چرا بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی گونههای Stachys lavandulifolia Vahl. وStachys turcomanica Trautva. در استان خراسان شمالی
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1393]
قربانلی.مه لقا
بررسی اثر تنش خشکی بر میزان پرولین، قندهای محلول و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی گیاه داروییL. Oenothera biennis
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1393]
قلی زاده.فاطمه
ارزیابی نسبت مناسب ماسه، پوسته برنج و کمپوست قارچ بر صفات کیفی چمن قطعهای
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1393]