س

  • سبزه.میثم کاهش میزان پروتئین جیره با استفاده از اسید آمینه ال-لیزین و متیونین بر شاخص رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره2, شماره 3 - تابستان سال 1393]
  • سعیدی.علی اصغر بررسی اثرات چهار ماده بیهوشی عصاره گل میخک، آویشن، لیدوکائین و سدیم بیکربنات بر پارامترهای خون و میزان هورمون کورتیزول در ماهیان کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [ دوره2, شماره 4 - پاییز سال 1393]
  • سعیدی.علی اصغر بررسی اثرات چهار ماده بیهوشی عصاره گل میخک، آویشن، لیدوکائین و سدیم بیکربنات بر پارامترهای خون و میزان هورمون کورتیزول در ماهیان کپور نقره‌ای ( Hypophthalmichthys molitrix) [ دوره2, شماره 3 - تابستان سال 1393]