ا

  • احسانی.علی اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • احمدی.سارا مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • امین زارع.مجید اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • انصاری.مهسا مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]

ب

  • بارانی بناب.حمید کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • بشیری.معصومه مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلی مراز [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • بهرامی اصل.فرشاد مطالعه آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه) [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • بهرامیان.سمیرا بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • بیات.منصور بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]

پ

  • پورفرزانه.علیرضا تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه‌های شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • پویان.مهوش مقایسه واکنش زنجیره‌ای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]

ح

  • حاج صالحی.مازیار مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • حسینی.ابراهیم مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]

د

  • داودی مقدم.هدیه مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بی‌مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • دریس.فاطمه مقایسه واکنش زنجیره‌ای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • دوستی.عباس مقایسه واکنش زنجیره‌ای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • دهقانی.آناهیتا مطالعه آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه) [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]

ر

  • رحیم زاده.غزال بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • رحیمی.ابراهیم شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • رخزادی.اسعد بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • رفیعی.سولماز جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • رفیعیان کوپائی.محمود بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • رومیانی.لاله مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • رئیسی.مجتبی اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]

ز

  • زمانی.عباسعلی کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]

ش

  • شرافتی چالشتری.علی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • شریف زاده.علی مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلی مراز [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • شعیبی.شهرام خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]

ص

  • صالحی.الهام بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]

ع

  • عطای صالحی.اسماعیل شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • عنایتی.مهسا بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]

غ

  • غلامی آهنگران.مجید مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]

ق

  • قائنی.منصوره مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • قربانی رنجبری.علی مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • قربانی رنجبری.فاطمه مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • قربانی رنجبری.نازنین مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]

ک

  • کبیری.حمیدرضا مقایسه واکنش زنجیره‌ای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]

گ

  • گلچین.علیرضا مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]

م

  • محسنی.مهران کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • محمدزاده.هدی خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • محمودی.آزاده مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • مزروعی آرانی.نوید ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391 [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • مزروعی آرانی.نوید ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391 [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • مشاطیان.فرامرز تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه‌های شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • معتمدی.حسین بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • معتمدی.حسین گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • معتمدی.حسین جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • ممتاز.حسن ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • مومنی.حسین مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلی مراز [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • مهدوی.سامان مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتریاشریشیا کلیO157:H7 [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • میرزاعلیزاده.عادل کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]

ن

  • نقیلی.حسین اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • نونهال.فاطمه شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • نویدجوی.ناهید مطالعه آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه) [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]