فهرست مقالات مریم قراچورلو مقاله 1 - ارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس) مریم افشار بابک غیاثی طرزی مریم قراچورلو علیرضا نصیری حسین باخدا علوم غذایی و تغذیه , شماره 47 , سال 12 , تابستان 1394 مقاله 2 - بهینه سازی فرایند برشته کردن دانه کنجد جهت تولید روغن با کیفیت بهتر ملیکا برجیان بروجنی سید امیر حسین گلی مریم قراچورلو رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , شماره 48 , سال 12 , پاییز 1394