فهرست مقالات علی خوشکارمقدم


  • مقاله

    1 - بررسی کیفیت محصول زیتون صادراتی و تاثیر آن در عرضه بازار جهانی
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 1 , سال 1 , بهار 1401
    حفظ کیفیت مواد غذایی، و توجه به تحولات جهانی با هدف افزایش همکاری فراملی بین کشورهای تولیدکننده، عرضه در بازارجهانی را بهبود می‌بخشد. هدف پژوهش حاضر بررسی عوامل حفظ کیفیت محصول صادراتی زیتون و راهکارهای مواجهه با چالش عرضه در بازار جهانی است. روش اجرا توصیفی و مبتنی بر چکیده کامل
    حفظ کیفیت مواد غذایی، و توجه به تحولات جهانی با هدف افزایش همکاری فراملی بین کشورهای تولیدکننده، عرضه در بازارجهانی را بهبود می‌بخشد. هدف پژوهش حاضر بررسی عوامل حفظ کیفیت محصول صادراتی زیتون و راهکارهای مواجهه با چالش عرضه در بازار جهانی است. روش اجرا توصیفی و مبتنی بر پیمایش است. لذا با توجه به مدل مفهومی، پرسشنامه محقق ساخته در قالب 4 عامل و 40 شاخص، در جامعه آماری50 شرکت حوزه صادرات زیتون در شهر تهران و رودبار بررسی شده است. نتایج از طریق روش AHP و از تلفیق ضرایب، و مقایسه زوجی عوامل نشان می دهد، عامل سلامت، بهداشت و محیط‌زیست و شاخص‌های آن، مهمترین نقش را در کیفیت زیتون صادراتی و در عرضه بازار جهانی دارد. پس از آن، سیاست بخش دولتی و خصوصی عامل مهم محسوب می شود. همچنین استراتژی همسو بین تولیدکنندگان و صادرکنندگان در بازاریابی جهانی، همسویی هیات‎های نظارتی، و ایجاد بانک اطلاعاتی قابل توسعه از سوی برندهای منطقه، و تامین اطلاعات کیفیت و اصالت روغن زیتون نقش مهمی در عرضه بازار جهانی داشته است. پرونده مقاله