فهرست مقالات ام البنین یوسفی


  • مقاله

    1 - بهینه‌سازی زنجیره تامین حلقه بسته با رویکرد پایداری با استفاده از تصمیم گیری چندهدفه و روش DANP در صنعت غذا: مطالعه موردی در صنعت لبنی
    مدیریت صنعتی , شماره 2 , سال 15 , تابستان 2020
    در این مقاله یک مدل برنامه‌ریزی عدد صحیح مختلط چندهدفه، چند محصولی جهت برنامه‌ریزی تولید،توزیع،حمل‌ونقل با در نظر گرفتن شاخص‌های پایداری در شبکه زنجیره تأمین حلقه بسته صنعت غذا ارائه شده است. ابتدا پس از مرور ادبیات موضوع و با استفاده از نظرات خبرگان دانشگاه و صنعت غذا چکیده کامل
    در این مقاله یک مدل برنامه‌ریزی عدد صحیح مختلط چندهدفه، چند محصولی جهت برنامه‌ریزی تولید،توزیع،حمل‌ونقل با در نظر گرفتن شاخص‌های پایداری در شبکه زنجیره تأمین حلقه بسته صنعت غذا ارائه شده است. ابتدا پس از مرور ادبیات موضوع و با استفاده از نظرات خبرگان دانشگاه و صنعت غذا مهم‌ترین شاخص‌های پایداری با ابعاد سه‌گانه اقتصادی،زیست‌محیطی و اجتماعی در این صنعت،استخراج و ساختار روابط شبکه و میزان تأثیرگذاری و تأثیرپذیری هریک از شاخص‌ها از طریق تکنیک دیمتل تعیین شده‌اند سپس این تکنیک با روش فرآیند تحلیل شبکه‌ای به‌منظور تعیین اوزان هر بعد و شاخص‌های آن ترکیب گردیده و درنهایت شاخص‌های دارای اولویت بالاتر انتخاب شده‌اند.در ادامه یک مدل ریاضی عدد صحیح مختلط جهت برنامه‌ریزی تولید،توزیع،حمل‌ونقل زنجیره تأمین پایدار حلقه بسته با ابعاد سه‌گانه فوق‌الذکر ارائه شده است که در آن شاخص‌های حاصل از تکنیک دنپ،هزینه کل از بعد اقتصادی با وزن 1301/0مصرف آب ‌و مصرف ‌انرژی از بعد زیست‌محیطی با اوزان0578/0، 0580/0و فرصت‌های شغلی از بعد اجتماعی با وزن0911/0به‌عنوان توابع هدف مدل‌سازی شده سپس با روش L-P متریک و با استفاده از نرم‌افزار گمز حل‌شده‌اند و مجموعه جواب‌های بهینه پارتویی به دست آمده است در پایان مطالعه موردی درزمینه صنایع لبنی به کمک داده‌های واقعی صورت گرفته است. اجرای مدل منجر به یافتن 8 دسته جواب بهینه پارتویی شده به‌طوری‌که کمترین میزان هزینه در بین جواب‌ها حدود 68 میلیون ریال در ماه، کمترین میزان مصرف آب حدود 660 مترمکعب در ماه و بیشترین میزان فرصت‌های اشتغال حدود 39 هزار نفر ساعت در ماه می‌باشد. پرونده مقاله