فهرست مقالات عبدالواحد صفرزائی مقاله 1 - شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت 20.1001.1.24234966.1400.13.4.3.3 10.30495/jfst.2021.680661 عبدالواحد صفرزائی حمید سرحدی علیرضا داشی پور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 13 , زمستان 1400 مقاله 2 - خصوصیات فیزیکوشیمیایی،آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانسباریجه 20.1001.1.24234966.1402.15.1.5.3 10.30495/jfst.2021.685706 علیرضا سجادی حمید سرحدی عبدالواحد صفرزائی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 15 , بهار 1402