فهرست مقالات علی قربانی رنجبری مقاله 1 - بررسی میزان سرب، جیوه و کادمیوم در اندامهای ماهی شیربت (Barbus grypus) و بیاح (Liza abu) بومی رودخانه کارون منطقه اهواز در سال 1389 علی قربانی رنجبری نازنین قربانی رنجبری زهرا قربانی رنجبری محمد حسین مرحمتی زاده پریسا چراغی بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 2 , زمستان 1391 مقاله 2 - مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ علی قربانی رنجبری نازنین قربانی رنجبری علیرضا گلچین منشادی فاطمه قربانی رنجبری میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1393 مقاله 3 - مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ علی قربانی رنجبری نازنین قربانی رنجبری علی رضا گلچین منشادی فاطمه قربانی رنجبری میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 6 , بهار 1393