فهرست مقالات Mahboob Nemati


  • مقاله

    1 - بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی
    علوم غذایی و تغذیه , شماره 56 , سال 14 , پاییز 1396
    مقدمه: بنزوات و سوربات برای جلوگیری از رشد میکروارگانیسمها و برای افزایش ماندگاری مواد غذایی در اکثر محصولات غذایی استفادهمیشوند. هدف از این مطالعه ارزیابی وضعیت آلودگی نمونههای موادغذایی به این دو نگهدارنده باا تکنیا میکرواساتررا ماایع ماایعپرشی و کروماتوگرافی مایع با چکیده کامل
    مقدمه: بنزوات و سوربات برای جلوگیری از رشد میکروارگانیسمها و برای افزایش ماندگاری مواد غذایی در اکثر محصولات غذایی استفادهمیشوند. هدف از این مطالعه ارزیابی وضعیت آلودگی نمونههای موادغذایی به این دو نگهدارنده باا تکنیا میکرواساتررا ماایع ماایعپرشی و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا بود. بنابراین در بین اقلام غذایی سعی شد که پرمصرفترین آنهاا، همنناین ماواد غاذایی کاهمصرف بنزوات و سوربات در آنها هم مجاز و هم غیرمجاز میباشند انتراب شوند.رب گوجاه فرنگای ،)n=15 UHT شایر ،)n= دوغ 15 ،)n= آبمیاوه 15 ،)n= مواد و روشها: هشت نوع ماده غذایی شاام نوشاابه 15برای آنالیز بنزوات و سوربات انتراب شدند. برای آنالیز نمونههاا از روش )n= و نان صنعتی 9 )n= کی 15 ،)n= سس کناپ 15 ،)n=15میکرواستررا مایع مایع پرشی همراه با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا استفاده گردید. شرایط بهینهای که برای روش میکرواساتررامایع مایع پرشی به دست آمده بود شام : حجم نمونه 5 میلیلیتر(؛ حجم محلول استرراجی کلروفرم، 250 میکرولیتار(؛ حجام محلاولنمونه 4( بود. pH 0 گرم( و / 1 میلیلیتر(؛ مقدار نم به ازای هر 5 میلیلیتر حجم نمونه 75 / پرش شونده استون، 252 درصاد( شناسا ایی شاد. مقادار / 93 درصد( و سوربات در 60 نموناه 6 / یافتهها: از 114 ماده غذایی آنالیز شده بنزوات در 107 نمونه 80 میلای گارم در /08- 0 تا 1520 میکروگرم بر میلیلیتر متغیر بود و مقدار سوربات هام در دامناه 2305 / بنزوات در نمونهها از مقدار کمتر از 1میلیلیتر قرار داشت. در بین نمونههای مواد غذایی؛ نمونههای نوشابه با مقدار بنزوات 1520 میکروگرم بر میلیلیتر و مقا دار ساوربات 230524 درصد نمونهها / 74 درصد نمونهها و مقدار سوربات در 9 / میکروگرم بر میلیلیتر بیشترین مقدار را دارا بودند. در مجموع مقدار بنزوات در 1بالاتر از حد مجاز برای این دو نگهدارنده در استاندارد ملی بودند، که در این میان نمونههای نوشابه و دوغ بیشترین درصد تقلبات را داشتند.رب گوجهفرنگی و سس کناپ بیشتر از حد ،UHT نتیجهگیری: به طور کلی مقدار سوربات و بنزوات در نوشابهها، دوغها، آبمیوهها، شیرمجاز استاندارد ملی اما مقدار این دو نگهدارنده در نانهای صنعتی و کی ها کمتر از حد مجاز استاندارد ملی بودند. پرونده مقاله

  • مقاله

    2 - Fabrication of Graphene Oxide Nanocomposite Based on Poly(3-hydroxybutyrate)-Chitosan as a Useful Drug Carrier
    Journal of Applied Chemical Research , شماره 1 , سال 18 , زمستان 2024
    This research work describes a simple, eco-friendly, and facile method to synthesize a novel graphene oxide (GO) nanocomposite based on poly(3-hydroxybutyrate)-chitosan (PHB-CS) grafted to poly(methyl methacrylate-block-(poly(ethylene glycol) methacrylate-random-2-(dime چکیده کامل
    This research work describes a simple, eco-friendly, and facile method to synthesize a novel graphene oxide (GO) nanocomposite based on poly(3-hydroxybutyrate)-chitosan (PHB-CS) grafted to poly(methyl methacrylate-block-(poly(ethylene glycol) methacrylate-random-2-(dimethyl amino)ethyl methacrylate)) copolymer. The obtained nanocomposite was designated as GO/PHB-CS-gP(MMA-b-(PEGMA-ran-DMAEMA)) and investigated as a drug delivery system. The synthesized products were characterized by FTIR, 1HNMR, scanning electron microscopy (SEM), dynamic light scattering (DLS) and thermogravimetric analysis (TGA). Doxorubicin (DOX) as an anticancer drug was loaded on the synthesized GO nanocomposite and the drug encapsulation efficiency was calculated about 76.4%. The release profiles indicated that the resulting GO nanocomposite has a pH-responsive behavior under physiological conditions due to the hydrogen bonding interaction between PHB-CS-g-P(MMA-b-(PEGMA-ran-DMAEMA)) and GO. The release property of DOX from GO nanocomposite exhibited a slow sustained release, and suggested that the GO/PHB-CS-gP(MMA-b-(PEGMA-ran-DMAEMA)) nanocomposite could be an appropriate candidate as a useful nanocarrier for the release of DOX in controlled drug delivery systems for treatment of cancer cells. پرونده مقاله