فهرست مقالات موسی ارشد


  • مقاله

    1 - اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم بر عمر پس از برداشت میوه گلابی رقم سردرود
    بوم شناسی گیاهان زراعی , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1393
    در این بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید در زمان های مختلف انبارداری به منظور افزایش ویژگی های کمی و کیفی گلابی رقم سردرود بعد از برداشت مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. کلرید کلسیم در سه سطح 5/0، 1 و 3% چکیده کامل
    در این بررسی اثر کلرید کلسیم و سالیسیلیک اسید در زمان های مختلف انبارداری به منظور افزایش ویژگی های کمی و کیفی گلابی رقم سردرود بعد از برداشت مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. کلرید کلسیم در سه سطح 5/0، 1 و 3%، سالیسیلیک اسید در دو سطح 1 و 5/1 میلی مولار بود. در این آزمایش پی اچ، اسیدهای آلی، اسیدیته قابل تیتراسیون، کیفیت ظاهری، شاخص قهوه ای شدن و میزان تولید اتیلن در سه نوبت 30، 210 و 240 روز پس از اعمال تیمارها مورد ارزیابی قرار گرفتند. با کاربرد 5/1 میلی مول بر لیتر سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم 3% در 210 روز پس از اعمال تیمار، غلظت اتیلن و پوسیدگی به طور معنی داری کاهش و در نتیجه کیفیت میوه افزایش یافت. بیشترین میزان پی اچ عصاره میوه در تیمار کلرید کلسیم 3% به همراه سالیسیلیک اسید 5/1 میلی‌مولار و در 240 روز مشاهده شد. در این تحقیق کمترین میزان مواد جامد قابل حل میوه گلابی در تیمار کلرید کلسیم ۳% به همراه سالیسیلیک اسید 5/1 میلی‌مولار در 30 روز به دست آمد. پرونده مقاله