فهرست مقالات کهین شاهانی پور


  • مقاله

    1 - بررسی خاصیت سیتوتوکسیک عصاره های آبی و هیدروالکلی میوه گواوا Psidium guajava L.)بر رده سلولی 145-DU
    مجله پلاسما و نشانگرهای زیستی , شماره 4 , سال 8 , پاییز 1394
    مقدمه و هدف:سرطان پروستات دومین سرطان شایع در مردان پس از سرطان پوست محسوب می‌گرددگیاهان به عنوان منبع مهم ترکیبات آنتی‌اکسیدان و فنل محسوب می‌شوند.گیاه گواواPsidium guajava L.) یکیازمیوه‌هایدرختیمناطقگرمسیریونیمهگرمسیری آمریکای جنوبی است، در این پژوهش خاصیت سایتوتوکسیک چکیده کامل
    مقدمه و هدف:سرطان پروستات دومین سرطان شایع در مردان پس از سرطان پوست محسوب می‌گرددگیاهان به عنوان منبع مهم ترکیبات آنتی‌اکسیدان و فنل محسوب می‌شوند.گیاه گواواPsidium guajava L.) یکیازمیوه‌هایدرختیمناطقگرمسیریونیمهگرمسیری آمریکای جنوبی است، در این پژوهش خاصیت سایتوتوکسیک عصاره‌های آبی و هیدروالکلی میوه گواوا بر سرطان پروستات انسانی (DU145) مورد مطالعه قرار گرفت.روش کار:میوه گواوا پس از جمع آوری عصاره‌‌های آبی و هیدروالکلی آن تهیه شد. رده‌ی سلولیDU-145در محیط کشت RPMI-1640حاوی 10% سرم گاوی در انکوباتور با 5% CO2کشت و تحت تاثیر غلظت‌های مختلف عصاره‌های آبی و هیدروالکلی طی 24، 48 و 72 ساعت انکوبه شد. درصد بقاء سلول‌ها در حضور و فقدان عصاره‌ها با روشMTTو به کمک دستگاه الایزا با طول موج 540 نانومتر محاسبه شد. داده‌ها با استفاده از نرم افزار SPSSبررسی گردیدند(* = P-value یافته هانتایج نشان دهنده­ی کاهش50 درصدی بقاء سلول‌ها بود. نتیجه­ گیری:نتایج مشخص نمود که عصاره‌ی آبی و هیدروالکلی میوه گواوا دارای اثر سیتوتوکسیک می‌باشند. علاوه بر این مطالعات نشان داد که تاثیر سیتوتوکسیک عصاره‌ی آبی بسیار قوی تر از عصاره‌ی هیدروالکلی است. پرونده مقاله