فهرست مقالات سپیده بهرامی مقاله 1 - Effects of Flaxseed and Wheat Bran Flour Addition on Texture and Sensory Properties of Taftoon Bread Sepideh Bahrami Ghazaleh Ghamari Nutraceutical Foods and Bioactive Extracts , شماره 1 , سال 1 , زمستان 2025 مقاله 2 - اثر ماکروجلبکهای کالرپا سرتولاریودس (Caulerpa sertulariodes) و گراسیلاریا کورتیکاتا (Gracillaria corticata) بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، ماندگاری و حسی نمونههای کیک روغنی 10.71810/jfst.2024.1004806 مهنازالسادات حسنی عطار سپیده بهرامی مریم مصلحی شاد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند