فهرست مقالات Samira Bahramian مقاله 1 - تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ 10.30495/jfh.2019.545854 شیما نیکزاد سمیرا بهرامیان بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1398 مقاله 2 - تأثیر ژل آلوئهورا بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کمچرب 10.30495/jfh.2020.1874901.1224 سروه روح زاده سمیرا بهرامیان بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1399 مقاله 3 - خاصیت ضد کپکی پوشش آلژینات حاوی اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) روی نان الهام احمدی پور سمیرا بهرامیان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 5 , بهار 1397