فناوری بسته بندی جدید برای قرن بیست ویکم
محورهای موضوعی : مجله فرآوری و ایمنی مواد غذایی
1 - دانشکده فنی و حرفه ای تهران، دانشکده ولیعصر
دانشگاه
کلید واژه: مصرف کننده, گوشت, فناوری, بسته بندی,
چکیده مقاله :
این مقاله به بررسی اثرات عمده و تغییرات بسته بندی می پردازد. مروری بر شرایط بسته بندی گوشت تازه درامریکا بیانگر تحولات دربسته بندی مدرن دارد و با 60 درصد درحال حاضر و 49 درصد در دو سال اخیر بازارهای آن به سمت درجه بالایی از بسته بندی پیش رفته و در این حالت کاهشی در تولید خطی برای گوشت تازه به میزان 69 درصد گوشت تازه به این روش در دو سال اخیر در مقایسه با 63 درصد در سال 2004 بوده است. دلایلی برای رشد آن تا 48 درصد در کیت و قفسه های تولید بین سال های 1988 و2003 داشته است. بسته بندی مدرن برای تامین نیازهای مشتری بیرون از این صنعت اختصاص یافته است و محدودیت هایی نسبت به تولید نداشته که در روش سنتی اعمال می شده و کاربرد اشعه و کنسرو در شیوه مدرن و نیز حرارت با میکروویو در توسعه آن نقش داشته است.هزینه های مواد خام و نیاز به فناوری بسته بندی با افزایش هزینه های پلی اتیلن تا 20 درصد در طول نیمه دوم سال 2003، باعث افزایش هزینه های گاز در این تولیدات شده است. سطوح این هزینه ها بالا بوده و در شیوه مدرن این مواد براساس پلی لاکتیک می باشد و باعث افزایش هزینه نیروی کار و نیاز به فناوری جدید بوده است که کاربرد مونواکسیدکربن در این روش در امریکا با کاربرد بیشتر اکسیژن پایین در شکل بسته بندی بوده که مورد قبول بیشتر مصرف کننده در امریکا قرارگرفته است.
This article examines the major effects and changes in packaging. A review of fresh meat packaging conditions in America shows the developments in modern packaging and with 60% currently and 49% in the last two years, its markets have moved towards a high level of packaging and in this case, there has been a decrease in line production for fresh meat by 69% of fresh meat in this way in the last two years compared to 63% in 2004. There were reasons for its growth up to 48% in kit and production shelves between 1988 and 2003. Modern packaging is dedicated to meet the needs of customers outside of this industry and there are no restrictions on production that are applied in the traditional method, and the use of radiation and canning in the modern method, as well as heating with microwaves, have played a role in its development. The costs of raw materials and the need for packaging technology have increased the costs of polyethylene by 20% during the second half of 2003, increasing gas costs in these productions. The levels of these costs are high and the modern method of these materials is based on polylactic and it has caused an increase in the cost of labor and the need for new technology, which is the use of carbon monoxide in this method in America with the use of low oxygen in the form of packaging, which is more accepted by consumers in America.
_||_