• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 2
  • شماره2 دوره2
  • 2
    شماره 2 دوره 2 تابستان 1401

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
        شیلا برنجی زهرا غفوری نام فرزانه توسلی کجانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی
        سیده سارا حسینی میرمحمدی آسیه حسن زاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی عملکرد شیر جانشین درمقایسه با شیر گاو بر روی سلامت، رشد و متابولیت های خون گوساله های نژاد هلشتاین
        اکبر علی وردیلو هادی منصوری خواه کاظم کریمی سعید واشانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی خواص بیوشیمیایی پکتیناز میکروبی و طبقه بندی آن
        معصومه دلفانی رضوان پوراحمد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - ارتباط امنیت غذایی با سلامت جامعه
        بیژن خورشید پور خدیجه ممی نژاد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - فناوری بسته بندی جدید برای قرن بیست ویکم
        شراره شهبازی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود