• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 9
  • Issue1 Vol.9
  • 1
    Issue 1 Vol. 9 Winter 2012

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره فنلی هسته گریپ فروت در روغن ماهی کیلکا
        آزاده یکرنگ صفاکار مجید جوانمرد
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بررسی جامعه شناختی تحولات تغذیه در جوامع معاصر
        مهرداد نوابخش ابوذر مثنی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - سنجش سم اخراتوکسین در آب انگور و کشمش
        عیسی غلامپور عزیزی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس کاکوتی و بررسی اثر ضد میکروبی آن بر روی مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس
        انوشه شریفان مریم شافعی مهزاد آقازاده مشگی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های اتانولی میوه دو واریته بلوط بر باکتری های بیماری زای مواد غذائی با روش میکرودایلوشن
        مریم قادری قهفرخی علیرضا صادقی ماهونک مهران اعلمی مرتضی خمیری سمانه ممشلو
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلال‌های مختلف و تأثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس
        فاطمه بهرامیان بابک غیاثی طرزی سهیلا یغمایی علیرضا باهنر
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - تأثیر افزودن آرد جوانه ذرت بدون چربی بر خواص رئولوژیکی و حسی ماکارونی
        سارا موحد زهرا معصومی خواه کاوه زرگری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - تعیین میزان اکریل آمید در انواع چیپس های سیب زمینی تولیدی ایران با روش گاز کروماتوگرافی- طیف سنج جرمی
        مجید جمشیدیان بهنوش ماهرانی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - بهینه سازی سه گانه شرایط تخمیر شیر در تولید ماست پروبیوتیک توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
        مصطفی رفیعی مجد سید ابوالحسن علوی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - بررسی اثر دما و زمان بر تولید و شکست هیدروپراکسیدها در روغن های کانولا و سویا
        مهرداد قوامی فریناز نواب دانشمند
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login