List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره فنلی هسته گریپ فروت در روغن ماهی کیلکا آزاده یکرنگ صفاکار مجید جوانمرد Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی جامعه شناختی تحولات تغذیه در جوامع معاصر مهرداد نوابخش ابوذر مثنی Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - سنجش سم اخراتوکسین در آب انگور و کشمش عیسی غلامپور عزیزی Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس کاکوتی و بررسی اثر ضد میکروبی آن بر روی مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس انوشه شریفان مریم شافعی مهزاد آقازاده مشگی Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های اتانولی میوه دو واریته بلوط بر باکتری های بیماری زای مواد غذائی با روش میکرودایلوشن مریم قادری قهفرخی علیرضا صادقی ماهونک مهران اعلمی مرتضی خمیری سمانه ممشلو Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلالهای مختلف و تأثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس فاطمه بهرامیان بابک غیاثی طرزی سهیلا یغمایی علیرضا باهنر Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - تأثیر افزودن آرد جوانه ذرت بدون چربی بر خواص رئولوژیکی و حسی ماکارونی سارا موحد زهرا معصومی خواه کاوه زرگری Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - تعیین میزان اکریل آمید در انواع چیپس های سیب زمینی تولیدی ایران با روش گاز کروماتوگرافی- طیف سنج جرمی مجید جمشیدیان بهنوش ماهرانی Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - بهینه سازی سه گانه شرایط تخمیر شیر در تولید ماست پروبیوتیک توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس مصطفی رفیعی مجد سید ابوالحسن علوی Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - بررسی اثر دما و زمان بر تولید و شکست هیدروپراکسیدها در روغن های کانولا و سویا مهرداد قوامی فریناز نواب دانشمند