List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - تولید ماست بدون چربی به هم نزده با استفاده از نشاسته ذرت و ژلاتین مهزاد آقازاده مشگی خسرو محمدی سعید توتونچی زینب فراهانیان Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - مدل سازی عددی انتقال رطوبت طی خشک کردن خرمای رقم برحی غلامحسن اسدی سمیه بهفر ناصر همدمی Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی اثر تغییرات درصد استخراج آرد بر ویژگیهای کیفی، رئولوژیکی، رتروگرداسیون و بیاتی نان لواش مانیا صالحی فر سید مهدی سیدین اردبیلی محمد حسین عزیزی Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - ارزیابی مقادیر سرب و کادمیوم در شیرخام گاوهای مناطق مختلف استان یزد حمید عزت پناه غلامرضا یاسایی مهرجردی سیدعلی یاسینی اردکانی شایسته دادفرنیا Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM بابک غیاثی طرزی هاله حدائق علیرضا بصیری سارا خداخانی Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - تأثیر فیبر رژیمی سبوس ذرت (Corn Z-Trim) و گلوکونات کلسیم بر ویژگی های کیفی سوسیس مریم میزانی الناز زینال زاده عباس گرامی محمد چمنی Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب اسماعیل عطایی صالحی محمد حسین حداد خدا پرست سیدحسن لامع محمد باقر حبیبی نجفی سید حسن فاطمی Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی ویژگی های میکروبی خمیر مرغ تولیدی در کارخانه های گوشتی (سوسیس و کالباس) استان تهران مریم السادات کریمی صدیقه مهرابیان رباب رفیعی طباطبایی بیتا صمیعی