List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر) Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بررسی کیفیت بیودیزل حاصل از چربی مغز استخوان گاو و اجزاء آن Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - مدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانهی کلزا Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - تأثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - مقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجهفرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن بهروش رویهپاسخ