• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 5
  • Issue1 Vol.5
  • 1
    Issue 1 Vol. 5 Spring 1392

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس
        علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - مقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا)
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی تأثیر فیبر پرتقال بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست میوه‌ای توت‌فرنگی به روش سطح پاسخ
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی تأثیر مواد مختلف شفاف‌سازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیره‌ی‌ انگور
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش، pH و افت پخت گوشت گاو
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - اثر شرایط هیدرولیز بر اندازه مولکولی و درجه هیدرولیز پروتئین سرماهی تون زردباله ((Thunus albacara با آنزیم آلکالاز
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بررسی تأثیر نور تک رنگ (آبی و قرمز) و پرتو فرا بنفش (UV) بر میزان رشد، محتوی پروتئینی و تولید اندام بارده در قارچ Pleurotus florida
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - تأثیر پوشش سطحی کیتوزان و اورتو فنیل فنول بر عمر انباری پرتقال تامسون
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیل‌های جدا شده از مواد غذایی بومی ایران
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - بررسی تأثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - بهینه سازی فرآیند شفاف سازی آب میوه دو واریته بومی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - تأثیر خشک کردن دو مرحله‌ای انگور بی‌دانه قرمز بر کیفیت کشمش
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login