List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی اثر نمک(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس علیرضا رحمن سید ابراهیم حسینی مریم اوتادی Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - مقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا) Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی تأثیر فیبر پرتقال بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست میوهای توتفرنگی به روش سطح پاسخ Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی تأثیر مواد مختلف شفافسازی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیرهی انگور Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش، pH و افت پخت گوشت گاو Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - اثر شرایط هیدرولیز بر اندازه مولکولی و درجه هیدرولیز پروتئین سرماهی تون زردباله ((Thunus albacara با آنزیم آلکالاز Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی تأثیر نور تک رنگ (آبی و قرمز) و پرتو فرا بنفش (UV) بر میزان رشد، محتوی پروتئینی و تولید اندام بارده در قارچ Pleurotus florida Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - تأثیر پوشش سطحی کیتوزان و اورتو فنیل فنول بر عمر انباری پرتقال تامسون Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلهای جدا شده از مواد غذایی بومی ایران Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - بررسی تأثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - بهینه سازی فرآیند شفاف سازی آب میوه دو واریته بومی Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - تأثیر خشک کردن دو مرحلهای انگور بیدانه قرمز بر کیفیت کشمش