List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی ترکیب های تشکیل دهنده و اثرات ضدمیکروبی اسانس و عصاره الکلی گیاه دارویی Artemisia spicigera C. Koch. از استان مازندران 20.1001.1.23223235.1392.1.2.1.4 Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی و مقایسه ترکیب های شیمیائی روغن اسانسی دو گونه از جنس"اسکنبیل" ( Calligonum L. ) منطقه آران و بیدگل 20.1001.1.23223235.1392.1.2.2.5 Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - تاثیر فاصله کاشت و دور آبیاری بر عملکرد، بازده اسانس فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه دارویی مرزه بختیاری ( Bunge. Satureja bachtiarica ) 20.1001.1.23223235.1392.1.2.3.6 Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - مقایسه کمیت و کیفیت مواد مؤثره روغن اسانسی شش گونه از جنس آویشن (Thymus L.) در دو فاز رویشی و زایشی در استان یزد 20.1001.1.23223235.1392.1.2.4.7 Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - مقایسه مواد موثره اسانس پوست میوه و کیفیت آبمیوه در کولتیوارهای مختلف نارنگی C. reticulata Blanco. در استان مازندران 20.1001.1.23223235.1392.1.2.5.8 Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بررسی اثر تاریخ کاشت و همزیستی قارچ مایکوریزا بر خصوصیات فیزیولوژیک و مواد موثره سه رقم گیاه دارویی رازیانه ( Foenicumlum vulgare Mill. ) بومی ایران 20.1001.1.23223235.1392.1.2.6.9 Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی میزان ماده موثره هیپریسین در گیاه دارویی علف چای L. Hypericum perforatum ( در رویشگاه های مختلف غرب گلستان )مطالعه موردی: پارک ملی گلستان، رامیان) 20.1001.1.23223235.1392.1.2.7.0 Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - استخراج و تعیین مقدار کلروژنیک اسید با استفاده از روش نوین میکرواستخراج فاز جامد در گیاه دارویی سرخارگل Echinacea purpurea (L.) Moench 20.1001.1.23223235.1392.1.2.8.1