Subject Areas :
سهیل علی نژاد 1 , امیر اقبال خواجه رحیمی 2
1 - موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، تهران
2 - دانشکده علوم و فنون دریایی، گروه شیلات،دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال
Keywords: آبشش, فلور قارچی, قزلآلای رنگین کمان, استان البرز, سطح بدن,
Abstract :
1- ابراهیم زاده موسوی، ح.، حسینی فرد، س. م.، خسروی، ع.، سلطانی، م.، یوسفیان، م. (1386). جداسازی و شناسایی قارچهای ساپروفیت از آلودگی قارچی تخم ماهی قزلآلای رنگین کمان در مزارع تکثیر استان مازندران. مجله تحقیقات دامپزشکی، دوره 62، شماره 3، صفحات 168-163.
2- ابراهیم زاده موسوی، ح.، خسروی، ع.، آذری تاکامی، ق. (1379). بررسی فلور قارچی کپور ماهیان پرورشی در مجتمع تکثیر و پرورش ماهی سفیدرود. مجله دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، دوره 55، شماره 3، صفحات 57-53.
3- حسینیفرد، س. م. (1385). جداسازی و شناسایی گونههای ساپرولگنیا از تخمهای آلوده به قارچ قزلآلای رنگین کمان مزارع استان مازندران، پایان نامه برای دریافت دکترای تخصصی دامپزشکی در رشته بهداشت و بیماریهای آبزیان. دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات.
4- سالنامه آماری سازمان شیلات ایران 1392-1382
5- سالنامه آماری سازمان شیلات ایران 1393-1392
6- سعیدی، ع. ا.، خوشباور رستمی، ح.، میلاد، ع.، قیاسی، م. (1394). بررسی وضعیت آلودگی قارچی ماهیان آکواریومی آب شیرین در استان گلستان. مجله شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آزادشهر، سال نهم، شماره دوم، صفحات 50-45
7- شمس قهفرخی، م.، علینژاد، س.، رزاقی ابیانه، م. (1384). قارچشناسی و بیماریهای قارچی آبزیان. موسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی، صفحه 192.
8- علیجانپور، ز. (1394). بررسی فلور قارچی خارجی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دراستان سمنان. پایان نامه برای دریافت دکترای حرفهای دامپزشکی. دانشگاه سمنان.
9- علینژاد، س.، رزاقی ابیانه، م.، قائممقامی، س. س.، خواجه رحیمی، ا. ا.، رهاننده، م.، صابری، س. ر. 1392. تعیین آلودگی قارچی در غذای دستساز و کارخانهای قزلآلای رنگین کمان، نشریه دامپزشکی (پژوهش و سازندگی)، شماره 100، صفحات 46-35.
10- غلامپورعزیزی، ع.، حسینیفرد، س. م.، روحی، س.، مقتدر، ح. (1393). بررسی و شناسایی آلودگی قارچی پوست ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) در مزارع پرورش ماهی استان مازندران. فصلنامه علمی – پژوهشی زیست جانوری، سال ششم، شماره سوم، صفحات 53-45.
11- فیروزبخش، ف.، ابراهیم زاده موسوی، ح.، خسروی، ع. (1384). جداسازی و شناسایی قارچهای بیماریزا و ساپروفیت از ضایعات آبشش کپورماهیان پرورشی (کپور معمولی، کپور نقرهای، کپور علفخوار). مجله دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، دوره 60، شماره 1، صفحات 19-15.
12- فیروزبخش، ف.، کاظمی، ر.، کاظمی، م.، خسروی، ع.، جلیلپور، ج.، ابراهیمزاده موسوی، ح. (1388). بررسی قارچهای سطحی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی و صید شده از دریای خزر. مجله تحقیقات دامپزشکی، دوره 64، شماره 4، صفحات 295-291.
13- کاظمی، ع. (1386) بررسی فلور قارچی خارجی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در استان مازندران. پایان نامه برای دریافت دکتری عمومی دامپزشکی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج.
14- نوروزی، ح. مجدینسب، ف.، علوی، ش. (1382). اپیدمیولوژی بیماریهای قارچی مشترک انسان و آبزیان: بیماریزایی، تشخیص، کنترل و درمان. چاپ اول، انتشارات تهران، شهر آب، آیندهسازان، تهران، صفحه 208.
15- Alderman, D. J. (1982). Fungal Disease of Aquatic Animal. In: Microbial Disease of Fish. Edited by RJ Robert. Academic press, London, UK, pp: 189-242.
16- Alinezhad, S., Tolouee, M., Kamalzadeh, A., Motalebi, A. A., Nazeri, M., Yasemi, M., Shams-Ghahfarokhi, M., Tolouei R., Razzaghi-Abyaneh, M. (2011). Mycobiota and aflatoxin B1 contamination of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) feed with emphasis to Aspergillus section Flavi. Iranian Journal of Fisheries 10: 363-74.
17- Blaylock, R. B., Overstreet, R. M., Klich, M. A. (2001). Mycoses in red snapper (Lutjanus campechanus) caused by two deuteromycete fungi (Penicillium corylophilum and Cladosporium sphaerospermum). Hydrobiologia 460: 221–28.
18- Bowater, R. O., Thomas, A., Shivas, R. G., Humphrey, J. D. (2003). Deuteromycotic fungi infecting barramundi cod, Cromileptes altivelis, from Australia. Journal of Fish Disases 26: 681 - 86.
19- Boziaris, I. S. (2014). Seafood Processing Technology, Quality and Safety, Wiley Blackwell, UK: 1-3.
20- Cook, W. L., Schlitzer, R. L., (1981). Isolation of Candida albicans from freshwater and sewage. Applied and Environmental Microbiology 41: 840–42.
21- Diler, Z., Bolat, Y. (2001). Isolation of Acremonium species from crayfish, Astacus leptodactylus in Egirdir Lake. Bulletin of the European Association of Fish Pathologists 21: 164-68.
22- Duc, P. M., Hatai, K. (2009). Pathogenicity of anamorphic fungi Plectosporium oratosquillae and Acremonium sp. to Mantis shrimp Oratosquilla oratoria. Fish Pathology 44: 81-5.
23- Eissa, A. E., Tharwat, N. A., Zaki, M. M. (2013). Field assessment of the midwinter mass kills of trophic fishes at Mariotteya stream, Egypt: Chemical and biological pollution synergistic model. Chemosphere 90: 1061-68.
24- Elias, N. S., Abd El-Ghany, N. A. (2008). Monitoring the effect of garlic (Allium sativum) and black seed (Nigella sativa) on Fusarium moniliform infection in fish with emphasis on fecundity. Global Veterinaria 2: 242-49.
25- Fadaeifard, F., raissy, M., Bahrami, H., Rahimi, E., Najafipoor, A. (2011). Freshwater fungi isolated from eggs and broodstocks with an emphasis on Saprolegnia in rainbow trout farms in west Iran. African Journal of Microbiology Research 4: 3647-51.
26- FAO, 2017. FAO Global Capture Production, database updated to 2015 - Summary information
27- FAO, 2017. Global Aquaculture Updates. An Overview of Recently Published Global
Aquaculture Statistics.
28- Hatai, k. (2012). Diseases of fish and shellfish caused by marine fungi. Biology of Marine Fungi, volume 53. Springer. pp: 15-52.
29- Iqbal, Z., Sheikh, S., Mughal, R. (2012). Fungal Infections in Some Economically Important Freshwater Fishes. Pakistan Veterinary Jornal 32: 422-26.
30- Khoa, L. V., Hatai, K., Yuasa, A., Sawada, K. (2005). Morphology and molecular phylogeny of Fusarium solani isolated from kuruma prawn Penaeus japonicus with black gills. Fish Pathology 40: 103–9.
31- Khoo, L., Leard, A. T., Waterstart, P. R., Jack, S. W., Camp, K. L. (1998). Branchiomyces infection in farm-reared channel catfish, Ictalurus punctatus (Rafinesque). Journal of Fish Diseases 21: 423-32.
32- NOGA, E. J. (2010). Fish Disease: Diagnosis and Treatment. Wiley-Blackwell: 164-65.
33- Raggi, P., Lopez, P., Diaz, A., Carrasco, D., Silva, A., Velez, A., Opazo, R., (2014). Debaryomyces hansenii and Rhodotorula mucilaginosa comprised the yeast core gut microbiota of wild and reared carnivorous salmonids, croaker and yellowtail. Environmental Microbiology 16: 2791-803.
34- Refai, M. K., Laila, A., Amany, M., Shimaa, El-S. M. A. (2010). The Assessment of mycotic settlement of freshwater fishes in Egypt. Journal of American Science 6: 595-602.
35- Roberts, R. J. (2001). The Mycology of Teleosts. In Fish Pathology. 3th edition. W. B. Saunders Company. Philadelphia, USA: 332-46.
36- Shahbazian, N., Ebrahimzadeh Mousavi, H. A., Soltani, M., Khosravi, A. R., Mirzargar, S., Sharifpour, I. (2010). Fungal contamination in rainbow trout eggs in Kermanshah province propagations with emphasis on Saprolegniaceae. Iranian Journal of Fisheries Sciences 9: 151-60.
37- Valdéz-Collazo, L., Schultz, A. J., Hazen, T. C. (1987). Survival of Candida albicans in tropical marine and freshwaters. Applied and Environmental Microbiology 53: 1762–67.
38- Woo, P. T. K., Bruno, D. W. (2011). Fish Diseases and Disorders, Volume 3: Viral, Bacterial and Fungal Infections, 2nd Edition, CABI: 673-77.