List of Reviewers   Issue4 Year15

# Full Name Affiliation Rank Degree ORCID Publons Mendeley
1 Seyed Ali Mortazavi Professor, Department of Food Science & Technology, Faculty of Agriculture, Ferdowsi University, Mashhad, Iran Prof Ph.D.
2 Mahdi Jalali 1- Department of Food Science and Technology, Sabzevar Branch, Islamic Azad University, Sabzevar, Iran2- University of Applied Science and Technology, Khorasan Razavi, Mashhad, Khorasan Razavi, Iran Assistant Professor Ph.D.
3 حجت کاراژیان دانشیار. دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تربت حیدریه، گروه علوم و صنایع غذایی، تربت حیدریه، ایران Prof MastersDegree
4 Fariba Naghipour Assistant Prof, Seed and Plant Improvement Institute Assistant Professor Ph.D.
5 محمد رضا عدالتیان دانشگاه فردوسی مشهد Prof Ph.D.
6 امید صفری عضو هیئت علمی Associate Professor Ph.D.
7 احمد پدرام نیا دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار Prof Ph.D.
8 پیمان آریایی هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی Associate Professor Ph.D.
9 Fakhreddin Salehi دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران Associate Professor Ph.D.
10 Hasan Rashidi Food industries department, Khorasan Razvi agricultural and natural resources research and education center, AREEO, Mashhad, Iran. Associate Professor Ph.D.
11 sahar jalili islamic azad university Assistant Professor Ph.D.
12 رضا اسماعیل زاده کناری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری Prof Ph.D.
13 اعظم عظیمی محله مدرس دنشگاه Assistant Professor Bachelor
14 محمد هادی اسکندری دانشگاه شیراز Prof MastersDegree
15 موسی الرضا هوشمند دلیر عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار Assistant Professor Ph.D.
16 abdorreza aghajani Department of food science and egineering, faculty of Industrial and Mechanical engineering, Qazvin branch, Islamic Azad University, Qazvin, Iran. Assistant Professor Bachelor
17 Parvin Sharayei Research Assistants, Technical and Engineering Research Department of Khorasan Razavi Research, Agricultural and Natural Resources Research Center, Agricultural Research, Education and Extension Organization, Mashhad, Iran Associate Professor Ph.D.
18 اکرم شریفی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران. Associate Professor Bachelor
19 amirhosin alhamirad atend Prof Ph.D.
20 ندا احمدی کمازانی هیات علمی دانشگاه آزاد قزوین Associate Professor Bachelor
21 Atosa Farrokh Department of Food Science and Technology, Faculty of Industrial and Mechanical Engineering, Qazvin Branch, Islamic Azad University, Qazvin, Iran. Assistant Professor Bachelor
22 محمد مهدی نعمت شاهی پسا دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی و مدرس گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد نیشابور و سبزوار Assistant Professor Ph.D.