List of Reviewers   Issue2 Year15

# Full Name Affiliation Rank Degree ORCID Publons Mendeley
1 amirhosin alhamirad atend Prof Ph.D.
2 ندا احمدی کمازانی هیات علمی دانشگاه آزاد قزوین Associate Professor Bachelor
3 محمد علی شیری مرکز تحقیقات کشاورزی. پ‍‍زوهشکده مرکبات Prof Ph.D.
4 لیلا ناطق گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران. Prof MastersDegree
5 اعظم عظیمی محله مدرس دنشگاه Assistant Professor Bachelor
6 ali mohamadi 3. Department of Food science and technology, Quchan Branch, Islamic Azad University, Quchan, Iran Prof MastersDegree
7 پیمان آریایی هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی Associate Professor Ph.D.
8 Elham Azadfar Ph.D. Food Science and Technology, Islamic Azad University, Sabzevar Branch, Sabzevar, Iran. Assistant Professor Bachelor
9 Seyed Ali Mortazavi Professor, Department of Food Science & Technology, Faculty of Agriculture, Ferdowsi University, Mashhad, Iran Prof Ph.D.
10 مهناز هاشمی روان استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا Associate Professor Bachelor
11 محمد رضا عدالتیان دانشگاه فردوسی مشهد Prof Ph.D.
12 ابراهیم حسینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون Associate Professor Bachelor
13 زهره دیدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور Associate Professor Bachelor
14 غلامحسین حقایق عضو هیات علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه زابل Assistant Professor Ph.D.
15 abdorreza aghajani Department of food science and egineering, faculty of Industrial and Mechanical engineering, Qazvin branch, Islamic Azad University, Qazvin, Iran. Assistant Professor Bachelor
16 Parvin Sharayei Research Assistants, Technical and Engineering Research Department of Khorasan Razavi Research, Agricultural and Natural Resources Research Center, Agricultural Research, Education and Extension Organization, Mashhad, Iran Associate Professor Ph.D.
17 مهرانوش غریبی تهرانی مدرس در دانشگاه پیام نور قزوین و موسسه غیرانتفاعی بینش و دانش و دانشگاه بصیر Graduate Ph.D.
18 حجت کاراژیان دانشیار. دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تربت حیدریه، گروه علوم و صنایع غذایی، تربت حیدریه، ایران Prof MastersDegree
19 Fakhreddin Salehi دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران Associate Professor Ph.D.
20 محسن وظیفه دوست عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور Assistant Professor Bachelor
21 محمد مهدی نعمت شاهی پسا دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی و مدرس گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد نیشابور و سبزوار Assistant Professor Ph.D.
22 رضا اسماعیل زاده کناری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری Prof Ph.D.