Subject Areas : Environmental ecology
ملک طاهر مقصودلو 1 , جعفر ولیزاده 2 , صدیقه ابراهیمیان چاوشلو 3 , میلاد محمدی بلبان آباد 4 , ناهید راهنشان 5
1 - استاد گروه شیمی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان، ایران
2 - دانشیار گروه زیست شناسی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان، ایران
3 - کارشناس ارشد گروه شیمی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان، ایران
4 - کارشناس ارشد گروه شیمی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان، ایران
5 - کارشناس ارشد گروه شیمی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان، ایران
Keywords:
Abstract :
10. Goffman, F., Thies, W., and Velasco, L. 1999. Chemotaxonomic value of tocopherols in Brassicaceae. Phytochemistry, 50:682-687.
11. Ho, J.C. 2010. Chemical composition and bioactivity of essential oil of seed and leaf from Alpinia speciosa grown in Taiwan. Journal of the Chinese Chemistry Society, 57: 758-757.
12. Hooshyari, P., Sharafzadeh, S., and Zakerin, A. 2012. Aroma profile of Achillea wilhelmssi from two regions in Iran. Technical Journal of Engineering and Applied Sciences, 2: 440-443.
14. Kjaer, N., and Gmelin, R. 1956. Iso Thiocyanates XIX. L-5-Methyl sulphinyl pentyl iso thiocyanate, the Aglucone of a new naturally Occurring Glucoside (Glucoalyssin). Acta Chemical Sandinavica, 10: 1100-1110.
15. Mobin, S. 1985. Flora of vascular plants. University Publication Centre, Tehran, pp: 287-290.
16. Mozaffarian, V. 2003. A Dictionary of Iranin Plant Names. Publication of Contemporary Culture, Tehran.
17. Lahluo, M. 2004. Methods to study the phytochemistry and bioactivity of essential oils. Phytotherapy Research, 18: 435-448.
18. Javidnia, K., Miri, R., and Sadeghpour, H. 2004. Composition of Volatile Oil of Achillea Wilhelmsii C. Koch, Medicinal and Natural Products Chemistry Research Center, Shiraz, Iran, 12:63-66.
19. Vaughn, S., and Berhow, M. 2005. Glucosinolate hydrolysis products from various plant sources: pH effects, isolation, and purification. Industrial Crops and Products, 21: 193-202.
20. Zargari, A. 1992. Medicinal Plants. University Publication Centre, Tehran.