List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی ترکیب اسیدهای چرب در دو گونه هامور معمولی(Epinephelus coioides) و صبیتی(Sparidentex hasta)(پرورشی و دریایی) در استان هرمزگان مجید افخمی امین مخلصی مازیار یحیوی مریم احسان پور آیدا خزاعلی علی جوادی Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - استفاده از پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris) به عنوان منبع پپتون در محیط کشت پایه باکتری های (Vibrio anguillarum, Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis) زهرا درواج سید روح الله جوادیان محمودرضا اویسی پور ماهرخ نعمتی Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی اثرات مصرف توام کنجاله کانولا (Canola) و پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس (Lactobacillus rhamnosus) بر رشد و زنده مانی لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) علی قربانی رنجبری زهرا قربانی رنجبری Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - مطالعه روند صید سه ساله ماهیان استخوانی سفید (Rutilus frisii kutum)، کفال (Liza spp.) و کپور (Cyprinus carpio) در استانهای گلستان، مازندران و گیلان (1390-1388) مجید محمدنژادشموشکی خدر دردی ئی علی رضایی شیرازی محسن یحیایی Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - تاثیر متقابل ویتامین Cو اسید فولیک برفاکتورهای رشد بچه ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) میثم نادری شعبانعلی نظامی محمد علی یزدانی ساداتی حسین خارا Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - شناسایی و پراکنش صدف های خوراکی و تزئینی در خط ساحلی استان بوشهر، خلیج فارس نصیر نیامیمندی اردشیر یاراحمدی عبدالحسن تنگستانی Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - تنوع رژیم غذایی سالیانه ماهی گوازیم دم رشتهای (Nemipterus japonicus) در سواحل دیلم خلیج فارس مریم هدایتیراد محمد نوید فرصتکار سمانه شریفزاده لاله موسوی