List of Articles صدیقه یزدان پناه Article 1 - تاثیر پوششدهی ماهی قزلآلا با عصارههایچای، کیتوزان وچای دارچین-کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبیآن 20.1001.1.24234966.1401.14.4.2.9 10.30495/jfst.2021.1900078.1643 Maryam Haghighi Seddigheh Yazdanpanah Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 2 - اثر ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداریشده در دمای یخچال Sedigheh Yazdanpanah Fatemeh Shirvani Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2021