• Home
  • حسین عمادی

    List of Articles حسین عمادی


  • Article

    1 - تأثیر کبالت در خوراک بر میزان برخی اسید آمینه‌های موجود در عضله ماهی اسکار سلطنتی
    Breeding and Aquaculture Sciences Journal , Issue 2 , Year , Autumn 2017
    5 گروه از ماهی های اسکار سلطنتی (Astronatus ocellatus) با میانگین وزن 8/0 گرم ، به مدت 90 روز در آکوآریوم های به ابعاد 40×30×30 سانتیمتر با تراکم 10 عدد در هر آکوآریوم، با دوزهای مختلف کلرید کبالت شامل .، 5/2، 3/0، 5/3 و0/4 میلی گرم در یک کیلوگرم غذا ، هر یک More
    5 گروه از ماهی های اسکار سلطنتی (Astronatus ocellatus) با میانگین وزن 8/0 گرم ، به مدت 90 روز در آکوآریوم های به ابعاد 40×30×30 سانتیمتر با تراکم 10 عدد در هر آکوآریوم، با دوزهای مختلف کلرید کبالت شامل .، 5/2، 3/0، 5/3 و0/4 میلی گرم در یک کیلوگرم غذا ، هر یک با 3 تکرار غذادهی شدند . میزان اسید امینه ها در عضله ماهی درتیمار شاهد و تیمار 4 میلی گرم کبالت در یک کیلوگرم غذا مقایسه گردید. نتایج به دست آمده نشان دادند که میران اسیدامینه تیمار شاهد در مقایسه با تیمار 5 تفاوت معنی داری داشت p<0/05)). میزان اسیدآمینه های لیزین (95/14) ، متیونین (14/3)، والین (54/9)، فنیل آلانین (84/30)، پرولین (01/7)، گلایسین (31/11)، ترئونین (74/8)، گلوتامیک اسید (18/30) میلی گرم در گرم عضله در ماهی های تولیدشده با جیره حاوی 4 میلی گرم کلرید کبالت در یک کیلوگرم غذا ، بیشتر از ماهی های تولید شده در سایر جیره ها از جمله جیره شاهد بود.که هرکدام اثر مفیدی در ماهی دارند. Manuscript profile