• Home
  • الهام عجم حسنی

    List of Articles الهام عجم حسنی


  • Article

    1 - کاهش میزان پروتئین جیره با استفاده از اسید آمینه ال-لیزین و متیونین بر شاخص رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
    Breeding and Aquaculture Sciences Journal , Issue 2 , Year , Autumn 2014
    این تحقیق به منظور بررسی اثر اسید آمینه ال-لیزین و میتونین بر شاخص های رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انجام شد. بدین منظور ماهی قزل آلا با وزن اولیه 33/6+23/105 گرم به مدت 8 هفته در 5 تیمار با دو بار تکرار با سطوح مختلف لیزین (1 و 3 More
    این تحقیق به منظور بررسی اثر اسید آمینه ال-لیزین و میتونین بر شاخص های رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انجام شد. بدین منظور ماهی قزل آلا با وزن اولیه 33/6+23/105 گرم به مدت 8 هفته در 5 تیمار با دو بار تکرار با سطوح مختلف لیزین (1 و 3 درصد) و میتونین (1 و 2 درصد) و تیمار شاهد مورد پرورش قرار گرفتند. مطابق با نتایج تیمار تغذیه شده با میتونین 2 درصد بهترین شاخص های رشد را نشان داد. همچنین بیشترین میزان پروتئین لاشه در تیمارهای تغذیه شده با ال-لیزین و بیشترین چربی لاشه در تیمار تغذیه شده با میتونین 2 درصد دیده شد. Manuscript profile