List of Articles اسماعیل عطای صالحی Article 1 - بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتریهای بیماریزای شاخص 20.1001.1.24234966.1402.15.4.9.3 10.30495/jfst.2021.1939295.1753 Ali Sardarian Esmaeil Ataye Salehi Akram Arianfar Reza Safari Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1402 Article 2 - بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی 20.1001.1.24234966.1401.14.4.8.5 10.30495/jfst.2021.1894925.1629 Sona Shoaei Esmaeil Ataye Salehi Masood Najaf Najafi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 3 - تاثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ نسبی آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﺑﺮ ویزگیهای کیفی نان سنگک 20.1001.1.24234966.1402.15.3.7.9 10.30495/jfst.2021.1923919.1706 Aazam Khodaeyan Karim Esmaeil Ataye Salehi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1402