• Home
  • معصومه صادقی

    List of Articles معصومه صادقی


  • Article

    1 - بررسی مقایسه‌ای اثر مقدار پروتئین موجود در کائوچوی طبیعی به‌دست‌آمده از روش کجلدال و طیف سنجی FTIR بر ویژگی‌های کششی آمیزه‌های لاستیکی بر پایه این کائوچو
    Journal of applied research in chemisry , Issue 2 , Year , Autumn 2024
    پروتئین یکی از ترکیب های غیرلاستیکی موجود در کائوچوی طبیعی است که تاثیرات مهمی بر روی ویژگی آن دارد. در این مطالعه، بررسی مقایسه ای اثر مقدار پروتئینِ کائوچوی طبیعی، به دست آمده از دو روش کجلدال و طیف سنجی فروسرخ تبدیل فوریه بر ویژگی کششی آمیزه های لاستیکی انجام و More
    پروتئین یکی از ترکیب های غیرلاستیکی موجود در کائوچوی طبیعی است که تاثیرات مهمی بر روی ویژگی آن دارد. در این مطالعه، بررسی مقایسه ای اثر مقدار پروتئینِ کائوچوی طبیعی، به دست آمده از دو روش کجلدال و طیف سنجی فروسرخ تبدیل فوریه بر ویژگی کششی آمیزه های لاستیکی انجام و مدل های همبستگی درجه دو به دست آمد. این مدل ها برای پیش بینی ویژگی های کششی آمیزه های لاستیکی بر پایه کائوچوی طبیعی به کار رفت. نتیجه ها نشان داد که روش طیف سنجی فروسرخ تبدیل فوریه، موفقیت بیشتری در پیشگویی ویژگی ها دارد. مقادیر استحکام کششی و مدول 100 % با خطای کمتر از 10 % و ازدیاد طول در نقطه پارگی و مدول 300 % نیز با خطای کمتر از 25 % با به کارگیری مدل ها به دست آمد. این رویکرد جدید، امکان پیش بینی ویژگی های کششی آمیزه های لاستیکی را پیش از تهیه آمیزه و با مصرف مقدار کمی از کائوچوی طبیعی و با روش سریع و غیرمخرب امکان پذیر می سازد. Manuscript profile