• Home
  • معصومه صفری غریب وند

    List of Articles معصومه صفری غریب وند


  • Article

    1 - تأثیر عصاره گیاه صبرزرد (vera Aleo) بر شاخص‌های رشد ماهی شیربت (Barbus grypus)
    New Technologies in Aquaculture Development , Issue 2 , Year , Autumn 2016
    در این تحقیق اثر عصاره گیاه صبرزرد (Aleo vera)بر شاخص‌های رشد ماهی شیربت (Barbus grypus)مورد برسی قرار گرفت. بدین منظور سه غلظت 1/0، 2/0، 5/0 درصد عصاره گیاه آلوئه ورا (در سه تکرار) با خوراک مخلوط شده و ماهی‌ها به‌مدت 60 روز با این خوراک ها تغذیه گردیدند. شاخص های رشد ش More
    در این تحقیق اثر عصاره گیاه صبرزرد (Aleo vera)بر شاخص‌های رشد ماهی شیربت (Barbus grypus)مورد برسی قرار گرفت. بدین منظور سه غلظت 1/0، 2/0، 5/0 درصد عصاره گیاه آلوئه ورا (در سه تکرار) با خوراک مخلوط شده و ماهی‌ها به‌مدت 60 روز با این خوراک ها تغذیه گردیدند. شاخص های رشد شامل افزایش وزن، افزایش طول، فاکتور وضعیت، خوراک مصرفی، ضریب تبدیل غذایی، ضریب رشد ویژه، نسبت بازده پروتئین، کارایی غذا اندازه‌گیری شدند. نتایج مشخص کرد که تغذیه ماهی شیربت با عصاره آلوئه ورا 2/0 درصد باعث افزایش معنی‌دار در شاخص کیفیت، ضریب رشد ویژه و افزایش وزن می گردد (05/0P<). همچنین تیمار 5/0 درصد باعث افزایش شاخص کیفیت گردید (05/0P<). تجویز خوراکی غلظت‌های مختلف آلوئه ورا بر ضریب تبدیل غذایی، نسبت بازده پروتئین، مقایسه کارایی خوراک تفاوت معنی‌داری بین تیمارها نسبت به گروه شاهد مشاهده شد (05/0P<). به‌طورکلی می‌توان گفت مناسب‌ترین غلظت آلوئه ورا در خوراک برای تحریک رشد 2/0 و 5/0 درصد می‌باشد. Manuscript profile