• Home
  • محبوبه دهقانی

    List of Articles محبوبه دهقانی


  • Article

    1 - استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات
    Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 4 , Year , Winter 2021
    در این پژوهش، یک جاذب کامپوزیتی از پلی پیرول، نانولوله های کربنی چند جدارۀ اصلاح شده و کربن فعال اصلاح شده حاصل از پوستۀ سخت فندق، به روش الکتروشیمیایی سنتز و از آن برای تجزیۀ گروهی از هیدروکربن های آروماتیک فرار در نمونه های چای و سبزیجات استفاده شد. بهینه سازی پارامتر More
    در این پژوهش، یک جاذب کامپوزیتی از پلی پیرول، نانولوله های کربنی چند جدارۀ اصلاح شده و کربن فعال اصلاح شده حاصل از پوستۀ سخت فندق، به روش الکتروشیمیایی سنتز و از آن برای تجزیۀ گروهی از هیدروکربن های آروماتیک فرار در نمونه های چای و سبزیجات استفاده شد. بهینه سازی پارامترهای مؤثر بر فرآیند پوشش دهی فیبر و هچنین پارامترهای مؤثر در مرحله واجذبی آنالیت ها به روش کلاسیک و مرسوم تغییر یک متغیر در یک زمان (OVAT)، انجام شد. بر اساس نتایج حاصله پتانسیل پوشش دهی 1 ولت، زمان پوشش دهی 1000 ثانیه، دمای واجذبی 280 درجه سانتی گراد و زمان واجذبی 5 دقیقه بعنوان مقادیر بهینه در نظر گرفته شدند. برای بهینه سازی پارامترهای مؤثر در مرحله استخراج از طراحی آزمایش استفاده شد که در نهایت دمای استخراج 25 درجه سانتی گراد، زمان استخراج 30 دقیقه و مقدار نمک 10 درصد بدست آمد. در روش پیشنهادی، منحنی کالیبراسیون بدست آمده برای نفتالن در محدودۀ غلظتی 8-5/0 میکروگرم بر لیتر، برای فلورن و فنانترن در محدودۀ غلظتی 15-2 میکروگرم بر لیتر و برای آنتراسن و پایرن در محدودۀ غلظتی10-2 میکروگرم بر لیتر خطی بود. در شرایط بهینه، حدود تشخیص برای آنالت های هدف 9/0-06/0 میکروگرم بر لیتر بود و تکرارپذیری (%RSD)، روش در محدودۀ 6/8-5/0 متغییر بود. Manuscript profile