Subject Areas :
روح اله شیخ ویسی 1 , سید علی اکبرر هدایتی 2 , طاهره باقری 3 , علی جافر نوده 4
1 - دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
2 - دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
3 - مرکز تحقیقات آبهای دور، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی، چابهار، ایران
4 - دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
Keywords:
Abstract :
-جعفری، ف.، هدایتی، ع.، حسینی فر، س.، جافر، ع.، باقری، ط. 1397. تاثیر پیش تیمار الیگوساکارید رافینوز و باکتری بر برخی شاخص های خونی ماهی کاراس در مواجهه با نانو ذره نقره. شیلات ایران، 27(2).161-153.
2-شبهرنگ هرهدشت، م.، میرواقفی، ع.ر. 1391. کاربردهای فناوری نانو در شیلات. ماهنامه فناوری نانو. 11(6). 15-13.
3-شیخ ویسی، ر.، باقری، ط.، سنچولی، ح.، هدایتی، ع. 1396. اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک لاکتوباسیلوس و نانوذرات نقره بر شاخص های رشد و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان. 5(4). 89-73.
4-شیخ ویسی، ر.، هدایتی، ع.، باقری، ط.، جافر نوده، ع. 1396. بررسی شاخصهای خونشناسی ماهی کپور معمولی در مواجهه با نانو ذرات آهن و پروبیوتیک لاکتوباسیلوس. محیط زیست جانوری، 9(4).222-215.
5-شیخ ویسی، ر.، هدایتی، ع.، باقری، ط.، سنچولی، ح.، نیک دهقان، ن. 1397. بررسی تاثیر پیش تیمار پروبیوتیک لاکتوباسیلوس بر تغییرات شاخصهای خونی ماهی کپور در مواجهه با نانو ذرات نقره. بوم شناسی آبزیان. 7(4)،93-82.
6-شیرمحمد، ف.، محبوبی صوفیانی، ن.، پوررضا، ج. 1383. اثر مکمل فیتاز و مس مازاد جیره بر رشد و ترکیب لاشه کپور معمولی(Cyprinus carpio). مجله علوم و فنون کشاورزی، سال هشتم، شماره چهارم، صفحات 142-133.
7-صحرایی، ح.، هدایتی، ع.، مروانی، ل.، رضائی، خ. 1396. بررسی تغییرات بافت عضله و آنزیم های کبدی ماهی کپور تغذیه شده با نانوذرات اکسید آهن و روی. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی. 96-79.
8-طهماسبی، د. 1393. بررسی تغذیه با جیرهی حاوی ویتامینE(آلفا توکوفرول استات) و نانو ذرات سلنیوم بر شاخصهای رشد، بقا، ترکیب لاشه، و میزان آنزیم گلوتاتیون پروکسیداز و مالون دی آلدهید کل بدن در ماهی سفید(Rutilus frisii kutum). پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. 56 صفحه.
9.Andani, H.R.R., Tukmechi, A., Meshkini, S., Sheikhzadeh, N. (2012). Antagonistic activity of intestines andinvestigation of their effects on growth performance andimmune response in rain bowtrout(Oncorhynchus mykiss). Journal of Applied Ichthyology, 28; 728-734.
10.Ashouri, S., Keyvanshokooh, S., Salati, A. P., Johari, S. A., Pasha-Zanoosi, H. (2015). Effects of different levels of dietary selenium nanoparticles on growth performance, muscle composition, blood biochemical profiles and antioxidant status of common carp(Cyprinus carpio). Aquaculture, 446; 25-29.
11.Gong, P., Li, H., He, X., Wang, K., Hu, J., Tan, W., Yang, X. (2007). Preparation and
antibacterial activity of Fe3O4 and Ag nanoparticles. Nanotechnology, 18(28); 285-60.
12.Hai, N.V., Fotedar, R. (2009). Comparison of the effects of the prebiotics(Bio-Mos® andβ-1, 3D-glucan) and the customized probiotics(Pseudomonas synxantha and P.aeruginosa) on the culture of juvenile western king prawns(Penaeus latisulcatus Kishinouye, 1896). Aquaculture, 289; 310-316.
13.Kirjavainen, P.V., El-Nezami, H.S., Salminen, S.J., Ahokas, J.T., Wright, F.A. (1999). The effect of orally administered viable probiotic and dairy Lactobacilli on mouse lymphocyte proliferation. FEMS Immunologyand Medical Microbiology, 26; 131–135.
14.Meshkini, S., Tafy, A.A., Tukmechi, A., Farhang-Pajuh, F. (2012). Effects of chitosan on hematological parameters and stress resistance in rainbow trout(Oncorhynchus mykiss). Veterinary Research Forum, 3(1); 49-55.
15.Rigos, G., Samartzis, A., Henry, M., Fountoulaki, E., Cotou, E., Sweetman, J., Davies, S., Nengas, I. (2010). Effects of additive iron on growth, tissue distribution, haematology and immunology of gilthead sea bream, Sparus aurata . Aquaculture International, 16; 1093-1104.
16.Tukmechi, A., Rahmati Andani, H.R., Manaffar, R., Sheikhzadeh, N. (2011). Dietary administration of mercapto-ethanol treated Saccharomyces cerevisiaeenhanced the growth, innate immune .response and disease resistance of the rainbow trout,Oncorhynchus mykiss. Fish Shellfish Immunol, 30; 923-928.
17.Zhou, X., Wang, Y., Gu, Q., Li, W. (2009). Effects of different dietary selenium sources(selenium nanoparticle and seleno methionine) on growth performance, muscle composition and glutathione peroxidase enzyme activity of crucian carp(Carassius auratus gibelio). Aquaculture, 291(1); 78-81.