سیده فائزه صفائی
1
(گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ازاد اسلامی واحد نور)
سارا جعفریان
2
(استادیارگروه علوم و صنایع غذایی، واحد سوادکوه، دانشگاه آزاد اسلامی، سوادکوه، ایران)
مجتبی معصومی
3
(گروه مهندسی شیمی، واحد آمل، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران)
مهدی شریفی سلطانی
4
(بهداشت مواد غذایی، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران)
لیلا روزبه نصیرائی
5
(مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی‏/ مازندران/نور)
Keywords:
Abstract :