Investigation of the Possibility Dietary Komaj Production Based on Stevia Sweetener
Subject Areas :
Atousa Kokabian
1
(دانشآموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم و فناوریهای نوین، واحد علوم دارویی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.)
Amir Daraei Garmekhani
2
(استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران.)
Solmaz Sarem Nezhad
3
(استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم و فناوریهای نوین، واحد علوم دارویی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.)
Keywords:
Abstract :
_||_