فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تلفیق روش کچرز با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر مایعات یونی مغناطیسی برای استخراج آفتکشهای کارباماتی از نمونههای سیب و اندزهگیری آن ها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا سجاد فرجپور محمدرضا افشار مقدم جلیل خندقی 10.30495/jftn.2023.72129.11241 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - معادلسازی گیاهی سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی مریم اکبرپور عبدالمجید مهدوی دامغانی هادی ویسی محمدرضا نظری 10.30495/jftn.2023.71614.11238 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تاثیر نوع پیشتیمار و آنزیم بر قابلیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده قارچخوراکی (Agaricus bisporus) آیسان ایزانلو علیرضا صادقی ماهونک 10.30495/jftn.2023.69244.11218 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات نسیم گلستانه زاده مسعود هنرور 10.30495/jftn.2022.69618.11224 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایهی آرد دانه های کتان و چیا مهسا گل باز فاطمه حسینمردی علیرضا رحمن 10.30495/jftn.2023.71601.11237 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - مقایسه تولید ماست های هم زده پرچرب (موسیر دار) به روش سنتی و صنعتی محبوبه باسی محمد مهدی پارساپور 10.30495/jftn.2023.67225.11203 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی کارایی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و ساکارومایسس سرویزیه به منظور سمزدایی آفلاتوکسین M1 در شیر بدون چربی با استفاده از آنالیز HPLC مصطفی فخرآبادی امیر اقبال خواجه رحیمی نکیسا سهرابی حق دوست سید امیرعلی انوار مریم طلا 10.30495/jftn.2023.72437.11242 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره قارچ گانودرمالوسیدیوم و رنگدانه کارمین در فرمولاسیون مارتادلا محمد مسجدی لیلا ناطقی فاطمه کاویان 10.30495/jftn.2023.70300.11228