فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مروری بر پیشرفتهای اخیر در کاربرد سیانوباکتریها و ریزجلبکها در بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی دریایی مهشید علیبابائی امیراقبال خواجهرحیمی بهاره نوروزی 10.30495/jfh.2023.1981855.1393 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مطالعه گذشتهنگر بر روی میزان شیوع کیستهیداتید، گونههای فاسیولا و دیکروسلیومدندریتیکوم در کبد گوسفند و بزهای کشتار شده در کشتارگاه ساوه، استان مرکزی و برآورد خسارتهای اقتصادی ناشی از ضبط کبد از سال 1394 تا 1400 ناصر حاجی پور 10.30495/jfh.2023.1986746.1402 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانتهای مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی بهزاد اکبرزاده نجار پیمان آریایی مهرو اسماعیلی رویا باقری 10.30495/jfh.2023.1982517.1394 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی میزان سرب و کادمیوم در عسلهای بهاره و پاییزه شهرستان دلفان لرستان رامین قاسمیان یادگاری امیر رضا کرمی بناری محمد حسین موثق غازانی 10.30495/jfh.2023.1982705.1395 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تعیین باقیمانده اکسیتتراسایکلین در فرآوردههای گوشتی توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا جعفر شادجو محمدحسین موثق 10.30495/jfh.2023.1989199.1405 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تعیین ویژگیهای میکروبی و شیمیایی میگوهای عرضه شده در شهرستان آبادان محمد نری میسا ابراهیم رحیمی 10.30495/jfh.2023.1972872.1382