مطالعه فعالیت ضد باکتریایی اسانس نعناع (Mentha spicata) کپسوله شده در نانوژل های کیتوسان- اسید کافئیک بر علیه باکتری های گرم مثبت و گرم منفی
محورهای موضوعی : زیست شناسیالناز نعمتیان کرمانشاهی 1 , معصومه مهدوی اورتاکند 2 , راحله صفایی جوان 3
1 - گروه زیست شناسی، دانشکده علوم زیستی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین-پیشوا، ایران
2 - گروه زیست شناسی، دانشکده علوم زیستی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین-پیشوا، ایران
3 - گروه زیست شناسی، دانشکده علوم زیستی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین-پیشوا، ایران
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_