شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره مغز گردوی سیاه (Juglans nigra) توسط روش کروماتوگرافی گازی− اسپکتروفتومتر جرمی(GC-MS)
محورهای موضوعی : شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی
کلید واژه: ترکیبات شیمیایی, عصاره مغز گردوی سیاه, اسپکترومتری جرمی, Juglans nigra,
چکیده مقاله :
استفاده از ترکیبات طبیعی مشتق از گیاهان توجه زیادی در بین پزشکان و متخصصین علوم تغذیه به خود اختصاص داده است. بنابراین شناسایی گیاهان و ترکیبات موثر آنها میتواند در درمانهای جدید موثر باشد. شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره مغز گردوی سیاه (Juglans nigra) اهمیت فراوانی در مطالعات فارماکولوژیک و صنعتی دارد. از این رو در این مطالعه، عصاره هیدروالکلی مغز گردوی سیاه جهت شناسایی ترکیبات موثره توسط روش کروماتوگرافی گازی-اسپکترومتری جرمی (GC-MS) صورت گرفت. نتایج نشان داد، لینولئیک اسید (2/21 %) بیشترین اسید چرب تشکیلدهندهی این روغن است، پس از آن، به ترتیب اولئیک اسید (9/17 %)، استئاریک اسید (1/9 %)، پالمیتیک اسید (2/12 %) و میریستیک اسید ( 0/1 %) قرار دارند.