ت

  • تاجور.یحیی اثر تنش دمای پایین بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی ژنوتیپ‌های شبه لیموی موجود در شمال کشور [ دوره9, شماره 30 - پاییز سال 1396]
  • ترابی.مسعود غربالگری برای مقاومت به شوری از طریق ارزیابی سطوح یونی و محتوای مواد غذایی در اکوتیپ های یونجه ایرانی [ دوره9, شماره 29 - تابستان سال 1396]
  • تقی زاده.فرناز بررسی امکان جایگزینی کود زیستی بارور-۲ با کود شیمیایی فسفاته در زراعت عدس(Lens culinaris) [ دوره9, شماره 31 - زمستان سال 1396]
  • تمرتاش.رضا تاثیر مراحل فنولوژیک بر کیفیت علوفه چند گونه مرتعی در منطقه جلگه‌ای ساری [ دوره9, شماره 28 - بهار سال 1396]
  • توبه.احمد اثر غلظت و زمان کاربرد نانو اکسید آهن بر کیفیت و عملکرد غده سیب زمینی [ دوره9, شماره 28 - بهار سال 1396]
  • توبه.احمد مطالعه همبستگی و تجزیه رگرسیون بین صفات کمی و کیفی در ارقام مختلف کلزا (Brassica napus L.) در آرایش‌های مختلف کاشت [ دوره9, شماره 31 - زمستان سال 1396]