نصیری فر.زهرا
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از گیاهان تیره گل سرخ به عنوان جایگزین آنتی اکسیدانهای سنتزی در صنایع غذایی
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]
نصیری.علیرضا
ارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس)
[
دوره12,
شماره
3
- تابستانسال
1394]
نعمت اللهی.فرشته
بررسی شرایط بهینه در میکرو استخراج مایع - مایع ترکیبات موجود در عرق گیاهMenthe piperita ، به روش تاگوچی
[
دوره12,
شماره
2
- بهارسال
1394]