ن

  • نصیری فر.زهرا بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از گیاهان تیره گل سرخ به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان‌های سنتزی در صنایع غذایی [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]
  • نصیری.علیرضا ارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس) [ دوره12, شماره 3 - تابستان سال 1394]
  • نعمت اللهی.فرشته بررسی شرایط بهینه در میکرو استخراج مایع - مایع ترکیبات موجود در عرق گیاهMenthe piperita ، به روش تاگوچی [ دوره12, شماره 2 - بهار سال 1394]