ا

  • احمدی.سروه بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بسته‌بندی و امنیت مواد غذایی [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • احمدی.سروه بررسی عوامل مدیریتی موثر بر امنیت غذایی [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • اسماعیلی.زینب قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]

ب

  • بدرلو.جواد بررسی عوامل مدیریتی موثر بر امنیت غذایی [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • بدرلو.جواد بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بسته‌بندی و امنیت مواد غذایی [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • برزو.آرش بررسی اثر بیوچار و سوپر جاذب بر گیاه‎ پالایی خاکهای آلوده به کادمیوم به ‎وسیله گیاه آفتابگردان (Helianthus annuus L .) [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • برنجی.شیلا مروری بر جایگزین‌‌های شکر: مانیتول و مالتیتول [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • بهروز.داود اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]

ح

  • حسن زاده.آسیه بررسی تاثیر و نقش شیرین کننده‌ها بر ویژگی‌های رئولوژیکی مواد غذایی [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • حسن زاده.آسیه مروری بر عوامل موثر بر ویژگی‌های بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]

خ

  • خورشید پور.بیژن اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • خورشیدپور.بیژن قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]

ر

  • رسولی.مهدی بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بسته‌بندی و امنیت مواد غذایی [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]

ز

  • زورمند.ماندانا مروری بر جایگزین‌‌های شکر: مانیتول و مالتیتول [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • زورمند.ماندانا آنزیم های موجود در شیر [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]

س

  • سامانی پور.رقیه بررسی تاثیر و نقش شیرین کننده‌ها بر ویژگی‌های رئولوژیکی مواد غذایی [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]

ص

  • صالحی.زهرا مروری بر عوامل موثر بر ویژگی‌های بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]

ط

  • طباطبایی شیرازانی.راحله بررسی میزان و سهم اثر عوامل مدیریتی(پرسنلی، بهداشتی و تغذیه ای) بر تلفات معمول در مرغداری‌های شرق استان تهران [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]

ع

  • عباسی ورده.سارا قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • عزیزی.پیمان تاثیر اصلاح خاکهای شور و سدیمی بر خصوصیات آنها [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]

ن

  • ناطق.لیلا مروری براستفاده از صمغ‌ها در تولید نانوکپسول‌های بر پایه‌ بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی فراسودمند [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]

ه