احمدی.سروه
بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بستهبندی و امنیت مواد غذایی
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
احمدی.سروه
بررسی عوامل مدیریتی موثر بر امنیت غذایی
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]
اسماعیلی.زینب
قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
ب
بدرلو.جواد
بررسی عوامل مدیریتی موثر بر امنیت غذایی
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]
بدرلو.جواد
بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بستهبندی و امنیت مواد غذایی
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
برزو.آرش
بررسی اثر بیوچار و سوپر جاذب بر گیاه پالایی خاکهای آلوده به کادمیوم به وسیله گیاه آفتابگردان (Helianthus annuus L .)
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
برنجی.شیلا
مروری بر جایگزینهای شکر: مانیتول و مالتیتول
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
بهروز.داود
اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]
ح
حسن زاده.آسیه
بررسی تاثیر و نقش شیرین کنندهها بر ویژگیهای رئولوژیکی مواد غذایی
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]
حسن زاده.آسیه
مروری بر عوامل موثر بر ویژگیهای بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]
خ
خورشید پور.بیژن
اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]
خورشیدپور.بیژن
قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
ر
رسولی.مهدی
بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بستهبندی و امنیت مواد غذایی
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
ز
زورمند.ماندانا
مروری بر جایگزینهای شکر: مانیتول و مالتیتول
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
زورمند.ماندانا
آنزیم های موجود در شیر
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]
س
سامانی پور.رقیه
بررسی تاثیر و نقش شیرین کنندهها بر ویژگیهای رئولوژیکی مواد غذایی
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]
ص
صالحی.زهرا
مروری بر عوامل موثر بر ویژگیهای بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]
ط
طباطبایی شیرازانی.راحله
بررسی میزان و سهم اثر عوامل مدیریتی(پرسنلی، بهداشتی و تغذیه ای) بر تلفات معمول در مرغداریهای شرق استان تهران
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
ع
عباسی ورده.سارا
قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
عزیزی.پیمان
تاثیر اصلاح خاکهای شور و سدیمی بر خصوصیات آنها
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
ن
ناطق.لیلا
مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی فراسودمند
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
ه
هاشمی روان.مهناز
آنزیم های موجود در شیر
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]