ا

  • ابراهیم زاده.محمد ارزیابی ریسک بهداشتی فلزات سرب و کادمیوم در ماهی سرخو (Bloch, 1790 Lutjanus erythropterus ) در بندر امام حسن [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • اسحاقی.محمد رضا اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • اسداللهی.سیمین مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • اسدالهی.سیمین اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکی‌شیمیایی و حسی مارگارین صبحانه [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • اسدالهی.سیمین اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • اهنگربهان.امیر بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]

ب

  • برنجی.شیلا کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]

ت

  • تاجیک.فاطمه سویق : مکمل غذایی فراسودمند، میراثی به جامانده از دوران کهن [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • توسلی کجانی.فرزانه کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]

ج

  • جعفری راد.سارا کاربرد پروتئین‌های هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبک‌ها جهت غنی‌سازی مواد غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]

ح

  • حسینی.مروا مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • حیدری دالنجان.فاطمه غذای پایدار، محور اصلی توسعه [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]

خ

  • خورشیدپور.بیژن اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • خورشیدپور.بیژن تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایه‌ای تخمیری [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • خورشیدپور.بیژن افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]

د

  • دل آشوب.مسعود مروری بر کاربردهای گیاه دارویی هندوانه ابوجهل از طب سنتی تا صنایع غذایی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]

ر

  • رجایی.پیمان مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • رجایی.پیمان امکان سنجی استفاده از میکروکپسولهای آلژینات حاوی ویتامین D و بیفیدوباکتریوم لاکتیس جهت تهیه کره پروبیوتیک ویتامینه [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • رجایی.پیمان مواد افزودنی پلیمر [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • رشیدی نوده.حمید بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]

ز

س

  • سالمی.فهیمه سویق : مکمل غذایی فراسودمند، میراثی به جامانده از دوران کهن [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]

ض

  • ضیائی.مجتبی مروری بر کاربردهای گیاه دارویی هندوانه ابوجهل از طب سنتی تا صنایع غذایی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]

ع

  • عابدی اردکانی.فریبا بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]

غ

  • غفوری نام.زهرا کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]

ف

ک

  • کریمی.ناصر بررسی تاثیرحذف یونجه در جیره‌غذایی برخصوصیات لاشه بره‌های پرواری نژاد افشاری [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • کمالی اردکانی.علی اکبر بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • کیوانفر.لیلا بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]

م

  • محبوبی.زهرا بررسی تاثیرحذف یونجه در جیره‌غذایی برخصوصیات لاشه بره‌های پرواری نژاد افشاری [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • محمد قلی.عاطفه بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]

ن

  • ناطق.لیلا بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • ناطق.لیلا مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • ناطق.لیلا کاربرد پروتئین‌های هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبک‌ها جهت غنی‌سازی مواد غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • ناطق.لیلا بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • ناطقی.لیلا افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • ناطقی.لیلا بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]

ه

  • هاشمی روان.مهناز تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایه‌ای تخمیری [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • هاشمی روان.مهناز امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • هاشمی روان.مهناز تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • هاشمی روان.مهناز تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • همتی نژاد.علی اکبر سویق : مکمل غذایی فراسودمند، میراثی به جامانده از دوران کهن [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]