معرفي نشريه
علمی
مجله شیمی مواد غذایی و بیوتکنولوژی به انتشار نسخه های اصلی و همچنین توسعه یافته تحقیقات منتشر شده اختصاص دارد. مجله تاکید خود را بر شیمی و بیوتکنولوژی مواد غذایی و مواد خام که کل زنجیره غذایی از مزرعه تا چنگال را پوشش میدهد، دارد.
دستنوشتههای تحقیقاتی کیفی مورد علاقه فعلی که ترکیب شیمیایی/بیوشیمیایی ترکیبات آلی، اثرات فرآوری بر ترکیب و صنایع غذایی، پارامترهای کیفیت و ایمنی مواد غذایی، فرآیندهای شیمیایی درگیر در تغذیه، فیتونوترینتها، طعمها و عطرها، شیمی، مواد مغذی را پوشش میدهد. جنبه های فیزیولوژیکی و میکروبیولوژیکی اجزای اصلی و فرعی مواد غذایی، مکانیسم تغییرات مواد مغذی در اثر تابش، دمای بالا و پایین، تخمیر، افزودنی های شیمیایی و غیره، ترکیبات زیست فعال غذا شامل فیتوکمیکال ها، آنتی اکسیدان ها و گیاه شناسی دارای اطلاعاتی است که دانش مناسب را به ارتباط آنها با شیمی مواد غذایی و تغذیه، شیمی افزودنی ها و آلاینده های غذایی با سم شناسی و متابولیسم آنها، مقبولیت غذا و انتخاب رژیم غذایی، تغذیه و سندرم های متابولیک، متابولیسم مواد مغذی، نیازهای غذایی و ارزش غذایی مواد غذایی را اثبات کنند. این مجله به دلیل افزایش علاقه و همچنین سرمایه گذاری در محصولات غذایی، مطالعات اپیدمیولوژیک در انسان را در داخل بدن می پذیرد.