Naseri.V.
تولید شکمبهای متان، جمعیت میکروبی و خصوصیات تخمیر شکمبهای در گوسفند تحت تأثیر عصاره برگ پنیرک قرار میگیرد: مطالعه برونتنی
[
Vol.7,
Issue
2
- SpringYear
2017]
Nasr.Javad
اثرات نوع جیره نویسی و سطوح مختلف احتیاجات اسیدآمینه لیزین بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی
[
Vol.7,
Issue
2
- SpringYear
2017]
Njidda.Ahmed
ارزش تغذیهای بالقوه گونههای علوفه چریدنی حبوبات منتخب در نیجریه با استفاده از روش آزمایشگاهی تولید گاز
[
Vol.7,
Issue
4
- AutumnYear
2017]
Nobakht.A.
اثرات سطوح مختلف روغن کلزا و طول مدت مخلوطسازی جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجههای گوشتی
[
Vol.7,
Issue
1
- WinterYear
2017]
Nobakht.A.
اثرات سطوح مختلف اشباع و غیر اشباع و ترکیب آنها در دورههای رشد و پایانی بر عملکرد تولید و چربیهای خون جوجههای گوشتی
[
Vol.7,
Issue
2
- SpringYear
2017]
Norouzian.MA
ارزیابی تأثیر جاذبهای مختلف سرب بر فراسنجههای تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی
[
Vol.7,
Issue
2
- SpringYear
2017]
Nosrati.Maryam
رشتههای هموزایگوت روشی برای شناسایی همخونی در حیوانات مزرعهای
[
Vol.7,
Issue
4
- AutumnYear
2017]