ج

  • جباری نوقابی.مهدی اثر ضدباکتریایی اسانس اسطوخودوس بر باکتری Xanthomonas campestris و Escherichia coli [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1393]
  • جمشیدی.سمیرا خاصیت ضدباکتریایی عصاره متانولی چهار گونه گلسنگ بومی ایران‌ [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • جنتی.معصومه اثر کاربرد کلرید کلسیم و اسانس آویشن بر برخی صفات پس از برداشت میوه توت فرنگی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1393]
  • جنگ چی کاشانی.سمیه طراحی الگوی نظام پایدار تولید محصول کلزا در استان قزوین با استفاده از مدل AMOS [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1393]