بررسی تغییرات فرکانس تولید حباب در محلولهای استن و آب خالص بر هیتر برنجی
محورهای موضوعی : کاربرد شیمی در محیط زیست
کلید واژه: زبری سطح, جوشش, ضریب انتقال حرارت, جنس سطح,
چکیده مقاله :
در این مقاله، فرکانس تولید حباب جوشش استخری اشباع در محلول آب خالص و استن خالص در محدوده شار حرارتی 1000 تا 75000وات بر متر مربع بر روی استوانه افقی از جنس برنج مورد بررسی قرار گرفت و محلولی که عملکرد بهتری در فرکانس تولید حباب دارد مشخص گردید. داده های آزمایشگاهی با مدل های موجود مورد بررسی قرار گرفت. خطای مدل های مورد استفاده محاسبه شد و مشخص گردید که در استن خالص مدل Hatton and Hall و در آب خالص مدل Ivey کم ترین خطا و در هر دو محلول مدل Macfadden بیش ترین خطا را با داده های آزمایشگاهی داشت
In this article, the frequency of products bubble boiling lacustrine saturated in pure acetone and water in term of heat flux in range of 1000 to 75000 assigned watt per square meter on horizontal cylindrical Brass were studied and it was found the solution that was better at frequencies produce bubbles. Experimental data were compared with existing models, Fault models were calculated and shown that Hatton and Hall Models for pure acetone and Ivey model in pure water had been lowest fault and Macfadden model had the most fault estimated for both solutions in comparison with experimental data.
_||_