اسلامی.محمد
مطالعه ارزش غذایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله ماهی حلوا سیاه Parastromateus niger در سواحل بوشهر
[
المجلد 32,
العدد
2
- الصيفالسنة
1401]
پ
پقه.اسمعیل
مطالعه ارزش غذایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله ماهی حلوا سیاه Parastromateus niger در سواحل بوشهر
[
المجلد 32,
العدد
2
- الصيفالسنة
1401]
ج
جاسمیان فرد.هدی
مطالعه درصدهای مختلف آنزیم آلکالاز بر ویژگیهای پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی کپور نقره ای
[
المجلد 32,
العدد
2
- الصيفالسنة
1401]
ح
حسن زاده.محبوبه
تاثیرپوشش حاصل از ژلاتین هیدرولیز براکسیداسیون چربی، اسیدهای چرب و ترکیبات شیمیایی ماهی شوریده Otlithes ruber(Bloch & schneider,1801) در طول نگهداری در دمای یخچال ºC 1±4
[
المجلد 32,
العدد
2
- الصيفالسنة
1401]
د
دهاز.طیبه
مطالعه درصدهای مختلف آنزیم آلکالاز بر ویژگیهای پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی کپور نقره ای
[
المجلد 32,
العدد
2
- الصيفالسنة
1401]
ر
راوردشیری.میترا
اندازه گیریمیزان غلظت فلزات سنگین جیوه، سرب و کادمیوم در منابع آب شهر یزد
[
المجلد 32,
العدد
2
- الصيفالسنة
1401]
ز
زارعی.مهدی
مطالعه درصدهای مختلف آنزیم آلکالاز بر ویژگیهای پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی کپور نقره ای
[
المجلد 32,
العدد
2
- الصيفالسنة
1401]
ع
عبیدی.رزاق
اندازه گیریمیزان غلظت فلزات سنگین جیوه، سرب و کادمیوم در منابع آب شهر یزد
[
المجلد 32,
العدد
2
- الصيفالسنة
1401]
م
موسوی.اسماعیل
اندازه گیریمیزان غلظت فلزات سنگین جیوه، سرب و کادمیوم در منابع آب شهر یزد
[
المجلد 32,
العدد
2
- الصيفالسنة
1401]
ن
نوروزی.بهاره
مروری بر خواص پروبیوتیک ریز جلبک ها
[
المجلد 32,
العدد
2
- الصيفالسنة
1401]